Život najbogatije srpkinje Sandre Meljničenko dugo intrigira mnoge, ali se ne mrežama retko kada može naći bilo kakva informacija o bilo čemu veznom za njenu privatnost. U javnosti se retko pojavljuje, i uvek za to ima bitan povod, a decu koju je dobila sa milijarderom Andrejom nemoguće je videti ni na jednoj paparaco fotografiji.

Isto važi i za najbližu porodicu, a jedina koja nam da makar mali uvid u život najbogatije Srpkinje je njena bff, odnosno jedna od najboljih prijateljica, pevačica Nina Badrić.

Nina i Sandra se druže dugi niz godina.
Insatgram 

Ovo prijateljstvo ne prestaje da iznenađuje javnost, a mnogi se pitaju kako je uopšte i došlo do toga da se ove dve dame druže. 

Nina Badrić i Sandra Meljničenko.
Instagram 

Zapravo, bivša Modelsica Sandra i pevačica Nina počele su da se druže još krajem 2009. godine, kada je Nina u Moskvi pevala na svadbi Sandrinog mlađeg brata Milana Nikolića.

"Sandra i Andrej su super. Poznajem ih niz godina. Njih dvoje vole da dele privilegiju svog života na visokoj nozi sa brojnim prijateljima. Najvažnije je to što mi je sa njima uvek prijatno, jer su jednostavni i neopterećeni ljudi. Bogati su, to je zaista privilegija, ali, s druge strane, imam i prijatelje koji nemaju novca. U oba slučaja bitno je da se energije poklapaju", ispričala je pevačica jednom prilikom.

Nina Badrić i Sandra su bliske prijateljice.
Instagram 

Koliko su bliske svedoči i to što jedino Nina može da objavljuje njihove zajedničke fotografije što do sada nismo mogli da vidimo sa drugim prijateljima Meljničenkove.

Ninu smo tako mogli da vidimo i na Maldivima, tačnije na privatnom ostrvu čiji je vlasnik upravo Sandra Meljničenko. Inače, pomenuto ostrvo, Sandra je dobila od supruga Andreja pre nekoliko godina.

Podsetimo, Sandra Meljničenko je prošle godine i zvanično postala milijarderka i osma najbogatija žena na svetu, kada ju je suprug iznenadio još jednim nesvakidašnjim poklonom za rođendan i prepisao joj svu imovinu koja se procenjuje na oko 24 milijarde dolara.

Sandra Meljničenko je najbogatija Srpkinja.
Profimedia 

Sandra Meljničenko od 2005. uživa u skladnom braku sa Andrejom Meljničenkom, sa kojim je dobila i dvoje dece, ćerku Taru i sina Adrijana.

Aleksandra Sandra Meljničenko slavu je stekla kao članica grupe "Models" i važila je za jednu od najatrktivnijih Srpkinja.

Sandra Meljničenko je bila članica grupe Models.
Bertrand-Hillion Marie-Paola / Abaca Press / Profimedia 

Nakon što se grupa raspala, Sandra je upoznala Andreja Meljničenka, a par se na njegovom luksuznom imanju u Antibu na Azurnoj obali. Andrej je na venčanje iz snova potrošio čak tri miliona funti, bili su tema svetskih medija, a na svadbi su ih zabavljali Enrike Iglesijas, Vitni Hjuston i Kristina Agilera.

Njihovo venčanje smatra se jednim od najskupljih i najluksuznijih u 21. veku i nalazi se odmah iza venčanja princa Vilijama i Kejt Midlton.

Bonus video:

Zaplenjena vila Meljničenkovih i dalje u Trstu Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!