Slavna pevačica Demi Lovato dugo se nije mogla videti u javnosti, ali je zato više nego aktivna na Instagramu, gde redovno deli trenutke iz svog života.

Osim što vredno radi na novoj muzici, Demi podržava i svog dečka, takođe muzičara Džordana Luteusa, te ga prati na svirkama, a čini se da ju je nova ljubav preporodila u svakom smislu.

Luteus ne samo da je bio uz nju u teškim trenucima, već je uspeo i da joj vrati volju za životom i da je inspiriše da promeni loše navike, te ne čudi što se retko od njega odvaja.

Zapravo, slobodno se može reći da pevačica moćnog glasa blista poslednjih meseci, te da izgleda nikad bolje. Nedavno je okačila i fotografije u crnoj haljini koje su svi gledali bez treptanja, i gotovo je teško poverovati da je na njima osoba koja je do pre samo nekoliko meseci kuburila ne samo sa kilažom, već i narkoticima, identitetom...

Demi Lovato
instagram/demilovato 

Njen sunovrat nisu uspeli da spreče ni porodica, ni prijatelji, ni mnogobrojni fanovi, a koliko je situacija bila loša svedoči i to što je nastavila sa konzumacijom nedozvoljenih supstanci, iako ju je predoziranje umalo koštalo života i ostavilo sa trajnim posledicama.

lovato sa dečkom.jpg
Instagram 

Podsetimo, talentovana umetnica u šoubiz svet ušla je kao dete, a njena karijera rapidno se razvijala s obzirom da ogroman talenat koji je posedovala.

Međutim, slava nije došla bez visoke cene. Od najranijeg detinjstva bila je zlostavljana, što ju je odvelo u pakao bulimije, a potom i u problem sa alkoholom i različitim vrstama narkotika.

Sa 16 ju je silovao kolega sa kojim je morala da radi, a potom i menadžer.

DEmi Lovato
Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Problemi sa zavnisnošću otrgli su se kontroli, te je usledilo predoziranje koje se potom iskomplikovalo, te je imala i srčani, ali i 2 moždana udara. Mislilo se da neže preživeti, ali je ipak uspela.

Nažalost, nastavila je sa starim navikama, a potom upala u još goru depresiju, nastavila da pije alkohol i koristi lakše droge i jezivo ugojila te dogurala do čak 50 kg viška. Izjasnila se i kao nebinarna osoba, a onda se, pre manje od pola godine sve promenilo.

Demi Lovato
@CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Demi se povukla iz javnosti, prestala da pije, počela da se zdravo hrani i trenira, a nedavno je izjavila i da nije više rodno neutralna.

Slavna pevačica koja je imala 2 moždana udara danas izgleda bolje nego ikad
Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Vidljiva je i fizička promena, a mnogi komentarišu da je lepo videti da je "Demi ponovo ona stara", a kolilo se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku.

 Bonus video

ispovest Demi Lovato Instagram/callherdaddy