Slavna glumica Kameron Dijazpostala je mama po drugi put pre samo par dana. Ona i suprug Bendži Maden već imaju petogodišnju devojčicu Radiks, a sada je njihova porodica bogatija i za dečaka kojem su dali ime Kardinal. 

Međutim, slavna 51-godišnjakinja našla se na meti kritika samo dva dana kasnije i to jer je izašla u grad sa svojim mužem. Njih dvoje su otišli na proslavu 60. rođendana glumca Roba Lova, što nije promaklo paparacima, a od trenutka kada su fotografije završile na mrežama, negativni komentari ređali su se jedan za drugim.

Kameron Dijaz u gradu sa mužem.
NORTH-SUNSET.COM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Zar nije ona dobila dete pre dva dana", "Već se umorila od majčinstva", "Ne razumem to izlaženje sa tek rođenom bebom. Verujem da je čuvaju dadilje, ali ima samo dva dana. Čak i da je beba rođena ranije, ti prvi dani su bitni, naročito ako ju je dobila preko surogat majke", "Kameron treba da bude baba, a ne majka", "Zar je izlazak u grad važniji od novorođene bebe", "Da beba nema samo dva dana (mislim) bilo bi mi možda i u redu, ali zar je tamo neki rođendan bitniji od novorođenčeta", samo je deo komentara.

Iako su mnogi implicirali da sin glumice ima samo dva dana, ona nije objavila tačan datum njegovog rođenja, te nije isključeno da je dečak stariji, kako su pojedini pisali. 

Kameron Dijaz se našla na meti kritika.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, ni ova stavka nije bila olakšavajuća okolnost Dijazovoj, te smatraju da, bebi nije mesto uz dadilje. 

Podsetimo, Dijaz je svojevremeno bila jedna od najtraženijih glumica u Holivudu, koja je zarađivala neverovatne svote novca, a onda je 2014. godine odlučila da je dosta.

Kameron Dijaz bila je velika zvezda Holivuda.
IFA Film / United Archives / Profimedia 

Pročitajte još: SLAVNE ŽENE KOJE SU POSTALE MAJKE UZ POMOĆ SUROGATA: Neke nisu mogle da zatrudne, druge nisu želele da pokvare liniju

Zaposlena još od detinjstva, Kameron je u 42. godini odlučila da promeni svoj život iz korena. Prvo se povukla iz glume, a onda su počele da se dešavaju neverovatne stvari.

Ona iste godine upoznaje osam godina mlađeg muzičara Bendžija Madena za kojeg je kasnije pričala da je njena srodna duša u koju se zaljubila na prvi pogled.

Kameron Dijaz sa Bendžijem.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Par je do kraja 2014. godine bio veren, da bi se već 2015. godine venčali. "Venčali smo se u našoj dnevnoj sobi pred prijateljima", priznao je jednom Bendži koji veoma drži do privatnosti.

Iako o njihovoj maloj porodici nisu voleli da pričaju, Kameron je načinila izuzetak u podkastu GOOP Gvinet Paltrou, kada je ćerka Radiks imala samo dve godine, otkrivši koliko ju je majčinstvo promenilo.

"Bila sam potpuno otvorena za to. Uzbuđena sam. Imam 50 ili 60 godina do kraja — želim da doživim 110, pošto imam malo dete. Mislim da imate ovaj neverovatan trenutak u 40-im godinama kada cenite ko su vaši roditelji i želim da doživim taj trenutak sa njom – da budem uz nju u njenim 40-im", rekla je Dijaz tada, iako ljudi sumnjaju u njene reči.

Bonus video:

Mama dobije čudne komentare za sina TikTok/Screenshot/alysse.gilbert

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!