Kejt Midlton je i dalje očajna zbog haosa koju je napravilo njeno "igranje" u Fotošopu. Nakon što je priznala da je "eksperimentisala", očekivala je da će javnost pozdraviti njenu iskrenost. No, dogodilo se upravo ono što su kraljevski stručnjaci upozoravali - izgubila je kredibilnost.

Midlton je duboko povređena zbog situacije kojoj nije pomoglo ni to što palata i dalje nije objavila kako vojvotkinja zaista izgleda

U isti mah, ulje na vatru dodali su i Megan i Hari, tačnije izvori bliski paru koji su uz smeh konstatovali da se to njima nikada ne bi dogodilo.

"Vojvoda i vojotkinja od Saseksa bili bi na stubu srama da su predali svoje tajno fotošopirane fotografije s porodicom", tvrdi izvor blizak njima za Page Six.

"Ista pravila ne važe za oba para. Megan ovo ne bi uradila jer ima oštro oko i mnogo pazi na detalje".

Megan Markl i Hari likuju zbog kejt.
JERRY PEREZ / Pacific coast news / Profimedia 

Naravno, teorija da Hari i Megan uživaju zbog blama Midltonove kruži već neko vreme, te su reči izvora došle kao neka vrsta potvrde.

Pročitajte još: KEJT MIDLTON PRIZNALA DA JE NJENA NOVA FOTOGRAFIJA LAŽNA! Otkrila sve o prevari: "Povremeno volim da eksperimentišem"

Podsetimo, Kejt je nedavno uslikana u blizini palate, a tada su mnogi komentarisali da ne liči na sebe. Princeza je bila podbula i imala nešto drugačije lice zbog čega se šuškalo da je unajmljena dvojnica. Malo nakon toga objavljena je sporna fotografija. 

Metapodaci o fotografiji pokazuju da je užurbano obrađena u petak i subotu, pre nego što je objavljena, a postoje i spekulacije da je iskorišćena fotografija s naslovnice Voga iz 2016. godine, kako bi se sakrila Kejt.

Kejt se izvinila na Instagramu i tako prekršila pravilo kraljice Elizabete II da se porodica nikada ne izvinjava.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Trik Kejt Midlton za fotkanje TikTok/themirandaholder

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!