Kejt Midlton se nakon dva meseca pojavila prvi put u javnosti od operacije abdomena. Paparaci su je uslikali nedaleko od Vindzora u automobilu sa njenom majkom Kerol, a kada je videla fotografe, vojvotkinja se blago nasmešila. 

Podsetimo, ona se povukla sa svih dužnosti do Uskrsa, nakon operacije abodmena, a sama intervencija je, kako je rečeno, bila planirana. Takođe je izrazila želju da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni, zbog čega se u javnosti spekulisalo o čemu je reč

Spominjan je čak i kancer, no to je u samom startu demantovano. Međutim, sada kada je princeza konačno uslikana u javnosti, ljudima nije promakla jedna druga stvar. 

Lice Kejt Midlton bilo je blago punije, neki su ga opisivali i kao "podbulo", zbog čega su se spominjale dve stvari - ili se ugojila zbog ležanja, što su, opet, mnogi smatrali nemogućim, s obzirom na kraljevski režim ishrane ili je imala plastične intervencije koje je "pokušala da zamaskira operacijom abdomena". 

Nakon što su njene paparaco fotografije završile na mrežama, zaređali su se komentari o njenom stanju. 

"Zašto joj je takvo lice?", "Izgleda kao da je zatezala lice", "Ne liči na sebe", "Nije bila ovakva ni kao mlada. Meni se čini da je radila neke filere", "Ili se baš ugojila ili je nešto radila sa licem, ovo mi liči na otok nakon fejsliftinga", "Da li je ovo stvarno ona, lice joj je tako otečeno", "Za nekog ko je imao operaciju abdomena njeno lice izgleda potpuno drugačije"... pisali su ljudi... 

Tviter komentari na račun izgleda lica kejt Midlton.

Pročitajte još: "NEŠTO NIJE U REDU U PORODICI, ŠTA TO KRIJU?" Odluka kraljice Kamile RAZBESNELA Britance i produbila novu SUMNJU

Inače, princeza se pojavila u javnosti malo nakon što su različite teorije zavere dostigle svoj vrhunac.

U jednom trenutku su strani mediji pisali i da je princeza u komi, te je ovo verovatno bio i način da se ućutkaju glasine, kao i da se pokaže da je Kejt u redu. A što se tiče njenog lica, i da li je imala intervencije ili ne, to ostavljamo vama da procenite. Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti TikTok/royallover805

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!