Kejt Midlton je nedavno prošla kroz planiranu abdominalnu operaciju u Londonu, što je izazvalo znatiželju mnogih. Kensingtonska palata obavestila je javnost putem Instagrama, naglašavajući da će porodica sačuvati privatnost u ovim trenucima.

Kejt će ostati u bolnici naredne dve nedelje radi lečenja i praćenja, a neće se pojaviti u javnosti sve do Uskrsa. Njen suprug, princ Vilijam, posetio ju je u bolnici, a detalji njenog oporavka počeli su polako izlaziti u javnost.

profimedia-0804810331.jpg
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kensingtonska palata je najavila da će dalje informacije o stanju princeze biti dostupne samo kada budu postojali značajni detalji, stavljajući naglasak na očuvanje njene privatnosti.

Kejt Midlton
James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Vesti o operaciji iznenadile su mnoge, ali strani mediji sugerišu da su postojali indikatori da nešto nije u redu. Kejt se retko pojavljivala u javnosti tokom decembra, samo onda kada je to bilo neophodno. Poslednji put je viđena na Božić, tokom tradicionalne šetnje sa porodicom do božićne mise.

profimedia-0825729128.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pre toga, učestvovala je na božićnom koncertu, organizovala je događaj sa pevanjem pesama te je prisustvovala tradicionalnom prijemu u Bakingemskoj palati. Takođe je bila prisutna pri otvaranju nove jedinice hirurgije u dečjoj bolnici Evelina London. Ove javne pojave su sada bledo svetlo u poređenju sa sadašnjim razdobljem privatnosti i oporavka.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy


Izvor: Wanted/ V.P.