Niko nije mogao ni da zamisli koliki će haos izazvati knjiga Omida Skobija "Endgame". Čuveni novinar izneo je godinama čuvane tajne, udarivši na kraljevsku porodicu i gore nego što je to svojevremeno uradio Hari. 

Najveći šok bilo je otkrivanje imena rasista, odnosno imena onih koji su u negativnom kontekstu komentarisali boju kože tada nerođenog Arčija. Iako je u Britaniji ovako nešto zabranjeno zakonom, u Holandiji nije, te je upravo u izdanju za to tržište "slučajno" procurilo o kome je reč, što je potvrdio i voditelj Pirs Morgan u svojoj emisiji. 

U knjizi Omida Skobija otkriveno je ime rasiste koji je vređao sina Megan i Harija.
Profimedia 

Morgan je ipak objasnio gledaocima da, iako "ne veruje da je iko iz kraljevske porodice ikada dao bilo kakve rasističke komentare", smatra da njegovi sugrađani imaju pravo da znaju informaciju sa kojom je samo "šačica čitalaca iz druge zemlje bila nenamerno upoznata", te otkrio da je reč o kralju Čarlsu III i Kejt Midlton.

Navodno su Kejt i Čarls "rasisti" kraljevske porodice.
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Od kako se saznalo da je o njima reč, iako se o tome šuška već već par godina koliko je prošlo od intervjua kod Opre Vinfri u kojem je Megan prvi put progovorila o brojnim spornim situacijama koje je prošla nakon što je uplovila u vezu, a potom i u brak sa Harijem, primetna je napetost na britanskoj sceni, a mnogi apeluju da Čarls i Kejt izvrše pritisak na vojvodu i vojvotkinju od Saseksa da se određene informacije demantuju. 

Mnogi smatraju da Megan i Hari treba da demantuju navode o rasistima u kraljevskoj porodici.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U javnosti su bili nervozni, napeti, što je i te kako primetno. Sa druge strane, paparaci su prvi put uslikali i Megan Markl u javnosti i jasno je kako se oseća.

Pročitajte još: MEGAN MARKL USLIKANA DAN NAKON KRUNISANJA: Dok kraljevska porodica slavi, ona nasmejana, bez Harija, i BOLESNO MRŠAVIJA

Sudeći po fotografijama, Megan jednu brigu nema. Ona je uslikana u crnom sportskom kompletu, sa kačketom i naočarama, a sve vreme se osmehivala paparacima i izgledala je veoma raspoloženo.

Zaputila se ka teretani u kojoj je vežbao njen suprug Hari, a potom i na plažu. Njeno izdanje mnogi su protumačili kao "šamar" i "likovanje" zbog "pada" Čarlsa i Kejt.

Bilo kako bilo, ma šta ljudi mislili, Megan očigledno nije bilo briga, niti joj se žuri da bilo šta demantuje. Njenih "5 minuta" je konačno došlo, te nema sumnje da je ovo samo početak kraja kraljevske porodice, jer nema šanse da se u budućnosti ne saznaju još neki skandalozni detalji.  

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Megan Markl i Hari na koncertu Kejti Peri TikTok/julia_17120

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!