Ledi Kiti Spenser, inače bratanica princeze Dajane, nestala je iz javnosti i sa društvenih mreža pre nekoliko meseci, da bi sada napravila pravi bum povratkom otkrivši da je postala majka. 

Ona je na svoj Instagram povodom Dana majki postavila neodoljivi snimak sa bebom uz reči: "Biti tvoja mama, mala moja, je radost mog života. Volim te bezuslovno".

33-godišnja lepotica koja je najstarija ćerka Čarlsa Spensera, Dajaninog rođenog brata, nije otkrila pol bebe ni ime, niti je poznat datum kada je dete došlo na svet. Takođe nije poznato ni da li je bebu rodila sutogat majka. 

Kako ne postoje paparaco fotografije Kiti Spenser, mnogi nagađaju da je najverovatnije reč o drugoj opciji, iako zvanične potvrde nema. 

Inače, jedna od najlepših članica kraljevske porodice udala se na intimnom venčanju za 32 godine starijeg južnoafričkog multimilionera Majkla Luisa u julu 2021. godine. 

Proslavi je prisustvovao "creme de la creme" društva, a mlada je promenila čak tri haljine, obe sa potpisom njenog omiljenog dvojca Dolce&Gabbane. 

Mnogi su prokomentarisali da su haljine dostojne kraljice, te da se vidi da im muza godinama, a fotkama sa njenog venčanja i dan-danas se dive.

Međutim, bitno je znati da ova lepa devojka nije samo još jedno lepo lice koje živi na račun svog kraljevskog nasleđa.

Pre svega, ledi Kiti Spenser, fakultetski je obrazovana i to iz oblasti psihologije, političkih nauka i engleske književnosti, a diplomske studije završila je u Londonu pa je magistrirala na temu "Upravljanje luksuznim brendovima".

Od rane mladosti, bilo je više nego jasno da je moda njena pasija, te ne čudi što je u svet modelinga ušla veoma rano, a tokom karijere krasila je ne samo naslovnice brojnih modnih časopisa, već i bila zaštitno lice velikih brendova.

Kiti Spenser je zaštitno lice brojnih brendova.
Shutterstock 

Pročitajte još: O NJENOM VENČANJU PRIČA SVET: Ko je lepa bratanica princeze Dajane koja se udala za 32 godine starijeg tajkuna?

Iako njene studije nisu imale nikakve veze s modom, Kiti Spenser je završila u modnoj industriji, u kojoj je već postala vrlo ozbiljno ime. Ljubav prema modelingu nasledila je od svoje majke Viktorije, koja se takođe bavila manekenstvom.

Kiti Spenser je modna ikona.
Alberto Terenghi / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kada ne učestvuje na revijama ili ne snima kampanje, Kiti se skoro uvek može videti u prvim redovima na nedeljama mode širom sveta. Ali, to nije uvek bilo tako.

Telesna transformacija

Kada pogledamo neke starije fotografije ledi Kiti, primetno je da je ranije bila daleko krupnija.

Kiti Spenser nekada je bila krupnija.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iako je priznala u nekim intervjuima da je isprva jesu pogađali komentari na račun fizičkog izgleda, kako kaže, nije želela da se time opterećuje. Tokom godina, Kiti je izgubila veliki broj kilograma i dovela svoju figuru do savršenstva. A sa gubitkom kilograma došle su i unosne modne ponude, te je posldenjih godina glavna na Nedeljama mode, a muza je i D&G dvojca.

Ljubavni život

Lepa Kiti krila je svoj ljubavni život ko zmija noge, te se o njemu nije znalo mnogo. Jedno vreme bila je u vezi sa italijanskim tajkunom Nikolom Baratierijem, koji iza sebe ima propali brak i troje dece. Međutim, Kiti i Nikolo raskinuli su 2016. godine, a njega su nakon toga povezivali s britanskom glumicom Elizabet Harli.

Sreću je našla kraj 32 godine starijeg milijardera Majkla Luisa, a sada je njihova porodica bogatija za još jednog člana.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Dajana Čarls  tiktok/@royal.tc

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!