Zanosna Ana de Armas dugo se nije mogla videti u javnosti, no sada se to sve promenilo. Slavna lepotica pojavila se na Louis Vuitton reviji u Parizu na Nedelji mode, i od trenutka kada je kročila na crveni tepih, svi pogledi bili su upereni samo u nju. 

Glumica je pozirala fotografima širokog osmeha, a iako sa njom nije bio njen partner, prema navodima izvora bliskih paru, njihova ljubav jača je nego ikad, što se da i primetiti po samoj Ani koja blista od sreće, što nije uvek bio slučaj kada je bila u vezi sa Benom Aflekom. 

Ana de Armas na reviji Louis Vuitton.
Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsetimo, Ana i Ben upoznali su se na setu filma "Deep Water" gde se strast i rodila, ali iako su izgledali veoma zaljubljeno, čini se da je više tako izgledalo nego što je zaista bilo. Dok su se zabavljali, par je blistao, pogotovo Aflek, no, čini se da Ana nije bila zadovoljna njihovim odnosom.

Iako su u početku blistali od sreće, te se često pisalo da "Ben nikada nikoga tako nije gledao", brzo su usledili problemi.

Nakon godinu dana veze, par je raskinuo, a tada se glumac zatvorio u svoja četiri zida. Bio je u potpunosti slomljen. Tada su u medije dospevale fotografija na kojima je ulazna vrata otvarao samo kako bi preuzeo brzu hranu.

Pročitajte još: ZBOG NJE JE BEN CVILEO I PLAKAO, ALI GA JE IPAK OSTAVILA: Danas mu Džej Lo naređuje kao psu a sa lepom Anom je bio kralj

Bilo je primetno da se glumac prilično zapustio, a šuškalo se i da se vratio starim porocima alkoholu i kockanju. Ali iako je Ben bio na ivici provalije, Ana je brzo krenula dalje. Čak se komentarisalo da je ona kriva za raskid veze zbog prevare što nikada nije dokazano. Navodno su joj smetale Benove loše navike i opijanje, te je rešila da izađe iz ovog odnosa. A to je Bena potpuno uništilo!

Ana je ubrzo nakon raskida primećena sa novim dečkom, jednim od vlasnika Tindera Polom Bukadakisom. Navodno su se upoznali putem zajedničkog prijatelja, a počeli su se viđaju još na proleće, u vreme raskida s Benom, a ostalo je istorija. Čini se da je njihova veza sve ozbiljnija, te im mnogi predviđaju i "svadbena zvona". 

Ana de armas sa novim dečkom.
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

A Ben? On je svoju "sreću" pronašao kraj Džej Lo koja nema problem da ga izlaže porocima od kojih je bežao, ali i da ga kontroliše šta sme, šta ne, kad da se smeje i slično

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka TikTok/almostannna

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!