Ben Aflek možda sada uživa u obnovljenoj vezi sa Dženifer Lopez, ali samo par meseci pre nego što će uploviti u vezu sa latino divom, glumac se raspadao od tuge zbog raskida sa lepom Anom De Armas koja je od njega mlađa 15 godina. 

Glumica je raskinula sa njim navodno iznenada i to nakon godinu dana veze, iako se govorilo da su planirali brak, pa čak i decu. 

Ben je nakon toga retko viđen u javnosti, a ukoliko bi paparaci i uspeli da ga uslikaju, njegovo zapušteno izdanje odavalo je utisak da glumac nije baš najbolje. On se tada vratio i svom najgorem poroku - alkoholu, od čega se odvikavao u nekoliko navrata, a mesecima nakon raskida živeo je na brzoj hrani, pivu i cigaretama. 

Alfek je nakon prekida sa Anom De Armas bio u stravičnom stanju.
Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ređala je uloge u blokbasterima, a i u ljubavi su joj cvetale ruže. Ona je malo nakon raskida sa Aflekom ušla u vezu sa potpredsednikom Tindera Polom Boukadakizom za kog mnogi kažu da neodoljivo podseća na glumca.

Ana De Armas je u vezi sa potpredsednikom Tindera.
LOSGHOSTS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par je trenutno stacioniran u Njujorku, a Ana je sad prvi put progovorila o vezi sa svojim bivšim dečkom Benom. 

Ona je ispričala sve o lošim stranama života u Los Anđelesu i o tome kako ju je veza sa Benom naterala da poželi da se odseli iz grada. Pažnju paparaca opisala je kao užasnu, ali na celo iskustvo danas gleda kao na nešto pozitivno jer je zahvaljujući celoj situaciji uradila ono što je dobro za nju i napustila Los Anđeles.

Ana De Armas bila je u vezi sa Aflekom.
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U intervjuu se Ana dotakla i toga kako je Los Anđelesu uticao na njeno mentalno zdravlje i priznala da je to jedan od razloga zašto veza s Benom nije funkcionisala.

"To što sam i sama prolazila kroz neke stvari samo je potvrdilo sve ono što sam mislila, da ‘ovo nije mesto za mene.’ Postalo je malo previše. Nema bega. Nema izlaza... Uvek je to osećaj nečega što nemate, nečega što vam nedostaje. To je grad koji vas drži u mukama", rekla je lepa glumica, a potom dodala da je nakon raskida napustila društvene mreže. "Twitter sam izbrisala pre par godina, a na Instagramu sam jedva prisutna poslednjih godinu dana."

LOSGHOSTS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ana De Armas nakon što je ostavila Bena uplovila u vezu sa vlasnikom Tindera.

Inače, Ben i Ana su se navodno upoznali na snimanju filma "Deep Horizon" početkom 2020. Vest o njihovoj vezi pojavila se u martu te godine nakon što su fotografisani na zajedničkom odmoru na Kubi i Kostariki, a do januara sledeće godine, više izvora je potvrdilo da je njihova veza završena. Prema insajderu koji je razgovarao za magazin People, Ana je bila ta koja je odlučila da prekine njihovu vezu. "Ben i Ana više nisu zajedno", rekao je posle raskida. "Ana je ta koja je raskinula. Njihov odnos je bio komplikovan. Ana ne želi da bude u Los Anđelesu, a Ben očigledno mora pošto njegova deca žive u tom gradu."

Ono što je zanimljivo je i to da je prema drugom izvoru istog magazina, razlaz između Bena Afleka i Ane de Armas bio prijateljski. "Ovo je nešto što je bilo obostrano i nešto što je potpuno prijateljski. Oni su u različitim fazama života, ali među njima postoji duboka ljubav i poštovanje. Ben i dalje želi da radi na sebi. Ima tri posla i dobar je otac. Oboje su zadovoljni svojim životom u ovom trenutku", prokomentarisao je izvor.

Nakon njihovog raskida, Ana se preselila u Njujork s novim dečkom Polom, a Ben se pomirio s bivšom ljubavi Džej Lo sa kojom je, kako se nedavno šuškalo rekao sudbonosno "da" u strogoj tajnosti, a glumac je, ako je suditi po fotografijama danas srećniji nego što je ikada bio.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Posle 20 godina glumac je latino divu ponovo zaprosio

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!