Vest da se jedna od najuticajnijih influenserki svih vremena, Kjara Feranji, razvodi nakon pet godina braka i 8 godina ljubavi, iznenadila je javnost nedavno, a sada ne prestaje da se priča o razlozima kraha braka. 

Da njihov odnos nije "med i mleko" kako su predstavljali na mrežama, dalo se naslutiti još prošle godine, a da definitivno stvari nisu dobre bilo je jasno i ovog februara kada je reper Fedez proslavio Dan zaljubljenih sa porodicom. On se već iselio iz zajedničkog pentahausa.

Kako pišu italijanski mediji, verovatno bi par i izgladio odnose da nije bilo ogromnog skandala sa pandoro kolačima. Podsertimo, Kjara u saradnji sa brendom Balocco napravila božićni paket - desert pandoro - kolač koji je bio brendiran i prodavan je u kutiji sa njenim imenom i logoom kompanije sa navodnim ciljem da se novac uplati bolnici u Torinu u kojoj se leče deca obolela od raka.

Kjara Feranji je prodavala kolač po daleko većoj ceni.
printscreen/instagram/chiaraferragni 

Međutim, italijanska uprava za zaštitu konkurencije otkrila je da je u pitanju prevara jer je infulenserka uverila pratioce da će većom cenom poklona profit biti namenjen za bolničko lečenje

U izveštaju koji je preneo "SkyNews" navodi se da da su kompanije koje su sarađivale sa Feranji zaradile su preko milion evra od prodaje brendiranog kolača, a da je na račun bolnice uplaćena donacija od 50.000 evra.

Brend Balocco platiće kaznu u visini od 400.000 evra, a Kjara i njena sestrinska kompanija preko milion evra. Influenserka se izvinila zbog prevare i obećala da će vratiti novac, a potom je obrisala sve objave u vezi donacije i kolača. Odmah nakon priče o prevari brendovi i dugogodišnji saradnici već pregovaraju o raskidu saradnje.

Pročitajte još: PRED MILIONE JE IZAŠLA SA OBNAŽENOM IZLIVENOM ZLATNOM DOJKOM I POJASOM NEVINOSTI: Lažni moralisti prvi "bacili kamen"

Čitava situacija je bila dodatno teška ako se uzme u obzir da je i Kjarin suprug u prošlosti bio bolestan od raka, te ne čudi što su italijansku influenserku mnogi osudili, a na prvom mestu njen suprug koji nije imao razumevanja.

Kjara Feranji i muž se razvode.
Instagram 

Zbog onoga što je uradila, Fedez ju je okrivio da je uticala na njegovo poslovanje, što je dovelo do ogromnih svađa, nakon čega se Fedez navodno iselio iz stana i otišao u Majami sa svojom pomoćnicom. Kako pišu italijanski mediji, on od nje traži odštetu od milion evra.

Feranji je zbog svega angažovala i advokate koji su svojevremeno zastupali Ninu Morić prilikom prljavog razvoda Nine Morić i Fabricija Korone, te ostaje da vidimo kakav će biti epilog čitave situacije.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kjara Feranji Instagaram/chiaraferragni

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!