Da je nakon svađe sve slađe definitivno su dokazali Larsa Pipen i njen 16 godina mlađi dečko Markus Džordan, sin košarkaške legende Majkla Džordana. Iako je par nedavno raskinuo, čini se da je ljubav ipak pobedila jer su nedavno uhvaćeni zajedno za Dan zaljubljenih.

No, paparacima nije promakla još jedna stvar - na Larsinoj ruci, tačnije, na "onom" prstu, blistao je ogroman dijamantski prsten za koji sesumnja da je verenički, što sumnjamo da će se dopasti njegovom ocu koji je od samog starta bio protivnik te veze.

Podsetimo, bilo je jasno da je par raskinuo nakon što je Larsa izbrisala sve zajedničke fotografije, a potom je isto uradio i Markus. Izvori bliski paru potvrdili su da je došlo do kraha ljubavi, kao i da je svemu navodno kumovala Markusova ljubomora. Ipak, vesti o raskidu sve su iznenadile jer je nedavno i sama Larsa pričala da ne bi imala ništa protiv da ima decu sa Markusom (iako i sama ima četvoro odrasle)

Larsa Pipen tvrdi da ne bi imala ništa protiv da rodi decu Markusu.
Instagram 

Međutim, umesto produbljenja veze, usledio je krah romanse, a navodno je upravo Majkl Džordan bio taj čiji je komentar presudio svemu.

On je rekao da ne podržava tu vezu, a iako je kasnije Markus tvrdio da se njegov otac "samo šalio", čini se da je situacija ipak bila drugačija. Na sve to, protiv njihovog odnosa bio je i Larsin bivši mužSkoti Pipen koji je u dugogodišnjoj svađi sa Džordanom.

Podsetimo, Skoti Pipen posvađao se Markusovim ocem u vreme kada su obojica bili u Čikago Bulsima 90-ih. Stvari su se očigledno pogoršale između njih dvojice nakon emitovanja ESPN-ovog dokumentarnog serijala "Poslednji ples" 2020.

Međutim, to nije sprečilo Larsu da se upusti u intimnije druženje sa dečakom kojeg je nekad gledala kako raste, odnosno, bila mu dadilja i "menjala pelene" dok je bio mali. 

Pročitajte još: ZBOG NJE SE MASOVNO MUŠKARCI RAZVODE I RASTURAJU DOM Postala je ljubavnica #1 pa zavela "dečaka" kojem je menjala pelene

"Istorija između Majkla i Skotija zakomplikovala je stvari, iako su Larsa i Markus dali sve od sebe da to ne bude problem", objašio je insajder i napomenuo da je "porodica ispred svega". "Na kraju dana, Majkl je Markusov tata, a Skoti je otac Larsine dece", rekao je izvor na kraju, no čini se da su emocije između njih ipak bile jače.

Larsa Pipen sa Skotijem Pipenom.
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Larsa kraljica skandala

Larsa je i ranije bila poznata po turbulentnom ljubavnom životu. Tako je svojevremeno doživela pravi linč kada se saznalo da je u vezi sa NBA košarkašem Malikom Bislijem u vreme kada je njegova mlada supruga Montana ostala u drugom stanju. Šuškalo se i da je upravo ona ubacila bubicu Maliku da beba nije njegova zbog čega je Montana bila izbačena na ulicu.

Naravno, ispostavilo se da dete jeste njegovo, ali Larsu to nije zanimalo. Ona je i dalje radila po svom. Tako je svojevremeno bila u centru skandala i zbog nekadašnjih najboljih prijateljica Kardašijanki.

Larsa je nekad bila bliska sa Kardašijankama.
printscreen/instagram 

Nije tajna da je Larsa bila jedno vreme nerazdvojna sa njima, te da se čak i operisala kako bi im bila nalik. Međutim, sve se promenilo kada je u Kimin život ušao Kanje. U jednom trenutku ona je, logično, odabrala Vesta koji joj je bio suprug i distancirala se od Larse, što je ovoj jako smetalo.

Kanje je bukvalno isprao mozak celoj porodici i uverio ih u nešto za šta ni sama ne znam šta je. Optužuje me da sam svakakva, ali uverenja sam kako on nije verovao nikome ko je blizak sa Kim", izjavila je Larsa jednom prilikom te dodala kako je sve počelo nakon što je blokirala njegove pozive u sitne sate.

Instagram Žena bivšeg košarkaša uživa u vezi s mlađim

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

razlika u godinama Tiktok/kingandqueenofblackjack_

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!