Od kako je uplovila u vezu sa sinom Majkla Džordana, inače drugom bivšeg muža, kojeg je, kako su pisali američki mediji, i sama svojevremeno čuvala i takoreći mu "menjala pelene" jer je gotovo godište njene dece, jedna od najomraženijih ljubavnica Larsa Pipen nije se mogla videti često u javnosti. 

Larsa Pipen je u vezi sa 16 godina mlađim momkom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, mnogi su mišljenja da u novoj vezi i te kako uživa jer je nabacila par kilograma, što nije strano svima nama kada smo u ljubavi. Naime, nju su paparaci uslikali dok odmara kraj bazena sa prijateljicom, a od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, mnogi nisu propustili priliku da prokomentarišu njen novi izgled. 

Tako se moglo pročitati da joj figura izgleda nesrazmerno, te da im "nije jasno šta muškarci vide u njoj". Pisali su i da je preterala sa operacijama i filerima, te da su dodatni kilogrami samo naglasili sve što je radila. 

Larsa Pipen šokirala je izgledom.
MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I zaista, kada se baci pogled na Larsu u kupaćem, nemoguće je ne primetiti intervencije koje je odradila kako bi ličila na nekadašnju najbolju prijateljicu Kim Kardašijan. Nos, jagodice, usne... grudi, zatezanje stomaka, liposukcija, brazilsko povećanje zadnjice... plus botoks i fileri... sve to sada se jasno vidi. 

Uostalom, pogledajte kako je nekada izgledala:

Ipak, Larsa je sebi lepa, a na negativne komentare ne reaguje, Činjenica je da je ovoj ženi nekad bilo potrebno da trepne da bi smuvala muškarca, a zbog toga koliko je brakova rasturila dobila je i epitet "žderačice tipova". 

Larsa Pipen je okarakterisana kao "žderačica muškaraca".
Instagram 

Pričalo se i da je muvala ne samo Kanje Vesta, već i Tristana Tompsona, muškarca koji je otac dece Kloi Kardašijan, zbog čega je zauvek otpala iz njihovog društva. 

Takođe, svojevremeno je doživela pravi linč kada se saznalo da je u vezi sa NBA košarkašem Malikom Bislijem u vreme kada je njegova mlada supruga Montana ostala u drugom stanju.

Larsa Pipen naterala je malika da izbaci trudnu suprugu.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Šuškalo se i da je upravo ona ubacila bubicu Maliku da beba nije njegova zbog čega je Montana bila izbačena na ulicu.

Naravno, ispostavilo se da dete jeste njegovo, ali Larsu to nije zanimalo. Ona je i dalje radila po svom, a još njenih fotografija, kao i koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

SMG / Zuma Press / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Larsa Pipen nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!