Larsa Pipen možda je na pragu šeste decenije, ali poslednjih meseci defintivno je neko ko živi svoju drugu mladost, odnosno, ponaša se kao da joj je 20. Redovna je na svim zabavama, provokativno se oblači, živi od danas do sutra i čini sve što je u njenoj moći da izgleda mlađe (što znači i redovna poseta hirurzima).

Larsa Pipen oblači se provokativno.
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Odnedavno "šeta" i 26 godina mlađeg, zbog kojeg još više pokušava da je "kul" i da izgleda lepo, što ne bi bilo ništa čudno ni problematično da njen novi izabranik Markus, nije sin košarkaške legende Majkla Džordana, inače nekada kućnog prijatelja i nje i njenog bivšeg supruga Skotija Pipena.

larsa.jpg
Instagram 

Skoti i Majkl kasnije su se posvađali na krv i nož, ali to nije sprečilo Larsu da se upusti u intimnije druženje sa dečakom kojeg je nekad gledala kako raste i "menjala mu pelene" dok je bio mali. 

profimedia-0743922030.jpg
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sada kada je odrastao očigledno je "boyfriend material", a kontroverzna bivša najbolja prijateljica Kim Kardašijan prva je pustila "pipke". Nažalost, veza sa Markusom donela joj je i nove "drame" na mrežama. 

profimedia-0737614518.jpg
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ono što joj najviše zameraju je to što "šeta klince koji mogu deca da joj budu", no Larsa je na to imala spreman odgovor. Ona je poručila "hejterima" da godine nikog ne definišu, a potom dodala da ona i njen 16 godina mlađi dečko imaju mnogo toga zajedničkog, da bi potom podsetila sve da je njen bivši suprug Skoti Pipen, sa kojim ima četvoro dece, stariji deset godina, pa su opet lepo funkcionisali. 

Larsa Pipen
Romain Maurice/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, njene reči samo su izazvale još više besa među pratiocima. "Šta zrela žena može da ima zajedničko sa klincem? Da slažete lego?", "Ovo samo govori koliko je plitka. Žena koja pokušava na sve načine da izgleda kao bivša najbolja drugarica i nje za drugo", "Ljudi, ona kada bi sad umrla, ne daj bože, ne bi se raspala narednih 100 godina koliko plastike im u sebi. Plastika joj je i mozak pojela, pa ne čudi što ima šta da priča sa klincem. Na istom su nivou"... samo je delić komentara koji se mogao pročitati. 

Inače, ovo nije ni prvi, ni poslednji put da Larsa svojim ponašanjem puni medijske stupce. Tako je svojevremeno doživela pravi linč kada se saznalo da je u vezi sa NBA košarkašem Malikom Bislijem u vreme kada je njegova mlada supruga Montana ostala u drugom stanju. Šuškalo se i da je upravo ona ubacila bubicu Maliku da beba nije njegova zbog čega je Montana bila izbačena na ulicu.

Preterala sa operacijama da izgleda mlađe, šeta momka koji može sin da joj bude
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naravno, ispostavilo se da dete jeste njegovo, ali Larsu to nije zanimalo. Ona je i dalje radila po svom. Tako je svojevremeno bila u centru skandala i zbog nekadašnjih najboljih prijateljica Kardašijanki.

Larsa Pipen i Kim Kardašijan nekada su bile najbolje prijateljice.
printscreen/instagram 

Nije tajna da je Larsa bila jedno vreme nerazdvojna sa njima, te da se čak i operisala kako bi im bila nalik. Međutim, sve se promenilo kada je u Kimin život ušao Kanje. U jednom trenutku ona je, logično, odabrala Vesta koji joj je bio suprug i distancirala se od Larse, što je ovoj jako smetalo.

Larsa Pipen nekada je bila bliska prijateljica Kardašijanki.
printscreen/instagram 

"Kanje je bukvalno isprao mozak celoj porodici i uverio ih u nešto za šta ni sama ne znam šta je. Optužuje me da sam svakakva, ali uverenja sam kako on nije verovao nikome ko je blizak sa Kim", izjavila je Larsa jednom prilikom te dodala kako je sve počelo nakon što je blokirala njegove pozive u sitne sate.

Inače, Larsa je široj javnosti postala poznata kao supruga Skotija Pipena za kojeg se udala 1997. godine, a finalno razvela tek 2021. Rodila mu je četvoro dece, a iako sudski proces nije bio okončan, to je nije omelo da menja muškarce kao čarape.

Preterala sa operacijama da izgleda mlađe, šeta momka koji može sin da joj bude
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Masnu odštetu od razvoda je uložila u izgled, a mnogi komentarišu da je preterala, te da je svoju lepotu uništila želeći da postane nešto što nije. 

U nameri da izgleda mlađe sebe je postarila, ali čini se da to ne smeta njenom novom dečku, a njene fotografije iz mladosti pogledajte u nastavku i procenite kada je izgledala bolje, nekad ili sad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!