Prelepa pevačica Nikol Šerzinger ima ogroman razlog za sreću. Predstava u kojoj glumi na čuvenom Brodveju"Sunset Boulevard" odnela je čak sedam nagrada na ovogodišnjoj "What’s On Stage Awards" dodeli.

Pored niza priznanja koje je odnela predstava, Nikol je osvojila i prestižnu nagradu za "najbolju glumicu u mjuziklu", a slavna pevačica nije mogla da sakrije ponos i oduševljenje zbog uspeha, kao ni njen verenik Tom Evans koji je pucao od ponosa zbog uspeha svoje drage. 

Šerzinger je kasnije ponosno pozirala sa nagradom, a njen verenik, inače ragbista, Tom Evans nije skidao osmeh sa lica. 

Očekivano, ljudi su bili oduševljeni što lepoj Nikol konačno sve ide od ruke i što je dobila zasluženo priznanje nakon godina i godina sumnje u njen talenat, iako je poznato da ima jedan od najboljih vokala u industriji. 

Nikol Šerzinger sa verenikom na dodeli nagrada.
Mike Raison / dmg media / Profimedia 

U isti mah, mnogi su srećni i što je konačno kraj nje muškarac koji se ne plaši njenog uspeha i koji sa njom deli i dobro i loše. Par se i verio 2023. nakon tri godine veze, a pre nego što će se skrasiti kraj zgodnog Evansa, Nikol je imala turbulentan ljubavni život, ne svojom krivicom.

Jednu od ozbiljnijih veza imala je sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim. Ušli su u ljubavni odnos krajem 2015, a potvrdili su da su zajdno tek krajem januara 2016. godine. iako nisu hteli da otkrivaju detalje.

Nikol Šerzinger sa Grigorom.
XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia 

Raskid je usledio 2019. godine, i navodno je pevačica ta koja je prekinula jer teniser nije želeo ozbiljniju vezu sa njom.

"Volela sam te i u tvojim najmračnijim trenucima", svojevremeno je Nikol napisala na svom Instagramu. Kasnije se šuškalo da je Bugarin imao i problema s vernošću te da ju je varao na svakom koraku.

Nikol Šerzinger je svaki bivši varao.
ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia 

Isto se pričalo i za njenog drugog momka, vozača Formule 1 Luisa Hamiltona sa kojim je bila 7 godina u vezi. Međutim, Hamilton je svojevremeno istakao da je razlog raskida to što se nije mogao ćesto viđati sa Nikol zbog obaveza.

Luis Hamilton je takođe varao Nikol.
Shutterstock 

Sa druge strane, strani mediji su pisali da je zapravo pravi razlog raskida njegova ljubav prema automobilima. "Moji automobili su moje bebe. Nekad sam govorio da ću imati devojku koja će morati da se navikne da mi je druga po važnosti, nakon mojih kola", iznenadio je Hamilton izjavom.

Nikol je ljubila i fudbalera Pajtima Kasamija, komičara Dejna Kuka, pevača Nika Heksuma, Nika Kenona, a navodno je ljubila i Harija Stajlsa.

Nikol Šerzinger je konačno srećna sa Tomom.
Instagram 

Sve te veze su se neslavno završile dok u njen život nije ušao 7 godina mlađi ragbista Tom Evans, sa kojim konačno živi bajku o kojoj je sanjala.

Instagram Nikol Šerzinger se od početka svoje karije do sada promenila najviše u licu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Najzgodnija žena na planeti pokazala telo zbog kojeg su svi zanemli Instagram/nicolescherzinger

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!