Kada govorimo o trendovima obuće za 2024. nema sumnje da su u samom vrhu, kada je reč o elegantnijim modelima i nezaobilazni slingback koji je sinonim za eleganciju i dobar stil.

No ove godine, u fokus it devojaka vratio se model koji je bio gotovo obavezan u kombinacijama naših mama davnih osamdesetih - slingback cipele sa mašnom

Kao što verujemo mnogi znate (i primećujete), mašne su poslednjih par meseci gotovo "must-have" za stylish outfite, a devojke od stila kombinovale su ovaj aksesoar na bezbroj načina. Zato i ne čudi što se mašne sada sele na cipele.

Neodoljivi slingback sa mašnom bio je go-to naših mama za venčanja, svečanosti, ali i za svaki dan, a sada se ove cipele vraćaju u novom ruhu. 

Ne samo što izgledaju beskrajno elegantno, već će dobro izgledati i u kombinaciji sa haljinama, i sa širokim farmerkama ili pak pantalonama sa zvonastim nogavicama.

Pročitajte još: 15 NAJUDOBNIJIH CIPELA ZA VENČANJA, BRUNCH ILI SVAKI DAN: Chic i trendy stilovi koji se mogu nositi od jutra do mraka

Kako je akcenat na modelima sa nižom štiklom, verujemo da će ovakve cipele biti jedne od onih koje ćete najradije birati, jer pored toga što su lepe, neverovatno su i udobne.

Sudeći već sada po objavama na mrežama, slingback sa mašnom postao je jedan od najpopularnijih modela, a varijacije na temu su brojne. 

Od jasno definisanih mašni, do gotovo apstraktnih formi poput popularnog Origami modela koji potpisuje Prada. No, jedno je sigurno - za koje god cipele da se odlučite, nećete pogrešiti, a u nastavku pogledajte koji se modeli već sada mogu kupiti u omiljenim highstreet radnjama.

ZARA Cipele sa mašnom biće glavni trend u 2024.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow TikTok/syedassb/xxhks

Izvor: Wanted J. S.