Taman kada smo pomislili da su crvene hulahopke jedini trend koji je apsolutno preplavio ulice ili bolje rečeno eksplodirao tako brzo da se ne sećamo kada je nešto postalo viralno za tako kratko vreme, pojavile su se mašne!

Ne samo da ih doživljavamo kao pristupačne i veoma šarmantne ukrase na jelki, već su i ovih prazničnih dana detalj koji se koristi za ukrašavanje čaša na štandu, svećnjaka, lustera... I ono što nam je trenutno veoma interesantno - influenserke ih obožavaju kao detalj u kosi.

mašna u kosi kao detalj
instagram/ kaminav 

Mašna u kosi izgleda veoma šarmantno

Složićete se, nije ništa novo, i zapravo je mašna u kosi relativno čest izbor za neke posebne prilike, ali ako smo ovaj šik detalj ranije mogli nazvati mikrotrendom, sada je to bez sumnje jedan od glavnih trendova ove zime! Najbolja stvar je što ne morate da trošite mnogo novca za mašnu, ne morate čak ni da se mučite da pronađete one koje su napravljene samo za vašu kosu.

Sve što treba da uradite je da pronađete traku koja vam se sviđa, bilo da je tanka ili debela, od somota ili satena, i da je vežete oko punđe ili repa. Uhvatite samo deo kose mašnom za suptilan detalj ili izaberite preveliku mašnu i neka bude zvezda outfita!

Inspiracija vas čeka ispod!