Slavna pevačica Neli Furtado koju je publika zavolela zahvaljujući pesamama "I'm like a bird", "Say it right", "Maneater", "Promiscuous", "All Good Things"... nestala je ravno 18 godina, nakon što je izbacila album "Loose" koji je te davne 2006. bio najslušaniji. 

Pevačica je nakon toga pokušala da se vrati na scenu, ali bez uspeha. Nakon toga je nestala iz javnosti, a paparaci su tek s vremena na vreme uspevali da je uslikaju. U međuvremenu je nabacila i veći broj kilograma zbog čega su je pojedinci kritikovali, a onda se, u punom sjaju vratila na velika vrata krajem 2023. kada ju je angažovala Kim Kardašijan u SKIMS kampanji.

Neli je izgledala fantastično na fotografijama, i mnogi su komentarisali da se malo promena od vremena najveće slave.

Time je bilo jasno da se Neli vraća na scenu, a lepa pevačica sada je uslikana na dodeli Juno nagrada.

Na crvenom tepihu se pojavila u nedoljivom svetlucavom odelu sa korsetom sa kristalima koji je svetlucao ispod. Ona je inače bila jedna od voditeljki manifestacije, ali je i nastupala, i malo je reći da je publika bila oduševljena što se omiljena pevačica iz ranih 2000-ih vratila na scenu. 

Mnogi se pitaju i zašto je Neli nestala iz muzičkih voda, iako je istina da je pevačica zapravo ostala u muzici ali tako što je pokrenula sopstvenu izdavačku kuću. Ona je želela da pomogne mladim umetnicima da imaju sva prava nad svojim pesmama.

Neli Furtado izgleda neverovatno.
Chris Ashford / Camerapress / Profimedia 

"Trenutak kad sam osnovala svoju sopstvenu izdavačku kuću je bio ključan za mene, jer sam se konačno osetila da posedujem svoje pesme", zaključila je ona.

Zbog čega je uopšte i nestala sa scene Neli Furtado?

Kanadska pevačica je napustila svoju muzičku karijeru, ali i svetsku slavu, jer je, kako kaže, imala je nervni slom 2006.godine.

"Imala sam nervni slom na sceni", rekla je kasnije za "Dejli mejl" 2017. godine. "Bila sam na "Loose" turneji sa svojom ćerkom. Bila sam, ujedno, i majka i pevačica na putu", dodala je.

Pročitajte još: OBOŽAVALI SMO JE PRE 20 GODINA A ONDA JE NESTALA: Doživela je nervni slom zbog svetskog uspeha, a danas je DRUGA OSOBA

Onda je tokom jednog nastupa na turneji, izašla na scenu i shvatila da je pod velikim stresom, a pritisak je bio prevelik.

Neli Furtado nekad.
RCF / Everett / Profimedia 

"Zapravo sam plakala dok sam pevala dve pesme. Tada sam odlučila da ću da uzmem odmor od muzike i da ću da se vratim kući. Tek kad sam, zapravo, ušla u svoj dom shvatila sam da je moja porodica sve što mi treba", rekla je u inrevjuu za "Daily mail" 2017. godine.

Osim toga, Neli je istakla da je previše "pucala visoko", i da nije shvatila sa kolikim stresom se bori. Priznala je da jednostavno nije mogla više da izdrži pritisak slave.

"Bilo je previše za tako kratko vreme", dodajući: "Nakon dve godine intezivnih turneja i koncerata, provela bih sate u svom domu u Los Anđelesu, posmatrajući pod".

Neli Furtado se teško nosila sa slavom.
Shutterstock 

Iste te godine, kada je dala intervju za britanski list objavila je samostalni album "The Ride", ali nije dobro prošao. Uspela je da proda samo 1.814 primeraka širom Amerike, što je bio trenutak kada je kanadska pevačica shvatila da ne pliva više u muzičkim vodama, bolje rečeno, u novim trendovima, te da ne želi da menja svoj lični izraz radi potencijalne slave.

Furtado inače ima troje dece, a trenutno je solo, kako je nedavno priznala.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako se Kim Kardašijan uvukla u haljinu Merilin Monro instagram/suziekennedy

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!