Dodelu Gremi nagrada definitivno je obeležilo i nekoliko incidenata, počev od hapšenja repera Kiler Majka, pa sve do govora Džej Zija koji je mnoge podsetio na ono što je Kanje Vest uradio pre nekoliko godina, kada je pred svima ponizio Tejlor Svift, s rečima da je "Bijonse ta koja zaslužuje nagradu".

No, istorija se donekle ponavila sa Džej Zijem u glavnoj ulozi koji je dobio nagradu Dr. Dre Global Impact za svoj doprinos muzičkoj industriji. Međutim, kada se muzički mogul popeo na binu, svoj govor je iskoristio kako bi pružio podršku svojoj supruzi. 

Džej Zi se osvrnuo koliko su važni snovi, nagoni i ambicije. Rekao je da postoje važnije stvari u životu od osvajanja Gremija napomenuvši da su nagrade subjektivne pa je istakao da njegova supruga Bijonse nikada nije osvojila nagradu za najbolji album.

"Ne bih da posramim ovu mladu damu, ali ona ima više Gremija od bilo koga i nikada nije osvojila nagradu za album godine", rekao je.

"Čak i po vašim merilima, to jednostavno nema smisla. Razmislite. Najviše Gremija, a nikada nije dobila nagradu za album godine. Ne ide to tako", dodao je Džej Zi istakavši uspehe svoje supruge Bijosne.

Poručio je da neki nominovani nisu zaslužili da se nađu na listi kao i da će pojedini pobednici biti "opljačkani".

Međutim, dok je Džej Zi "besneo" na bini, pažnju mnogih okupljenih ukrala je upravo njegova ćerka Blu Ajvi sa kojom je i prišao kako bi preuzeo nagradu. 12-godišnjakinja već je visinom sustigla slavnog oca, a lepotom je nadmašila majku na čijoj je turneji i igrala pre nekoliko meseci

Devojčica koju su nekada prozivali da je "najružnije dete poznatih" sada je stajala pred okupljenom publikom u off-white koset-haljini Vivienne Westwood, sa spuštenim bratelama, a look je upotpunila čizmicama brenda Larroude Dolly i belom clutch torbicom.

Tinejdžerka je izgledala zanosno, i iako je bilo jasno da joj nije bilo prijatno dok je njen otac držao govor, to nije umanjilo oduševljenje ljudi koji su u Blu Ajvi gledali sa oduševljenjem. 

Pročitajte još: "SAMO ČEKAJ DOK DOĐEMO KUĆI" Bijonse nastupala sa ćerkom, a nakon jednog poteza naslednice odmah je reagovala na bini

Inače, ćerka Džej Zija i Bijonse je i jedna od najbogatijih devojčica sveta, a njeno bogatstvo se već sada procenjuje na vrtoglavih 80 miliona dolara.

Blu ajvi nekad.
Antoine Cau / Sipa Press / Profimedia 

Tinejdžerka kojoj su svojevremeno govorili da je "ista otac", aludirajući na to da Džej Zi nije najprivlačniji i najlepši muškarac godinama je bila na meti kritika, a bilo je čak i onih koji su otišli toliko daleko da su upozoravali žene "da paze kome rađaju decu", i dodali: "srećom pa Blu ima para da može da se operiše jednog dana".

Međutim, Blu je dokazala da joj nikakve operacije nisu potrebne, te da je od "ružnog pačeta" izrasla u prelepog labuda, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

printscreen/instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Ćerka Blu Ajvi izrasla je u pravu lepoticu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Tehnike za uspeh pevačice Bijonse TikTok/go_from_zero_to_hero

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!