Bilo je samo pitanje dana kada će "mala" Blu Ajvi Karter postati veća zvezda od svojih roditelja. Kako stvari stoje, taj dan se opasno približio, a da će biti skandal-majstor, baš poput slavne majke dalo se videti na prvom nastupu Bijonse nakon dužeg vremena. 

Naime, slavna pevačica pozvana je na otvaranje luksuznog hotela "Atlantis The Royal" u Dubaiju, za koje je, kako pišu strani mediji, dobila čak  24 miliona dolara. Mora se priznati - sjajna cifra da konačno "izađe iz kuće", kako su pisali mnogi, s obzirom da Bijonse već duže vreme ne nastupa.

Ipak, njen koncert bio je ravan spektaklu. Kostimi, igračice, koreografije, specijalni efekti... samo su potvrdili da je pevačica sve samo ne "zarđala", međutim, o jednom događaju sa nastupa danas se daleko više priča. 

Naime, u jednom trenutku, na binu je sa njom izašla i ćerka Blu Ajvi Karter, sa kojom je izvela numeru iz 2019. godine za film "Lion King". 

"Gde je moja devojka braon boje kože? Pozdravite moju bebu, moju devojčicu braon boje kože, gospođicu Blu Ajvi Kartner", najavila je Bijonse svoju ćerku. Blu Ajvi izašla je na binu u crvenom kožnom mantilu, a čim se našla na sceni počela je da pleše. 

Međutim, malo nakon toga, Bijonse ju je najpre pogledala, pokazala rukom da "smiri" korake, i pokušala to da zamaskira time što joj je pomazila kosu. Naravno, nije trebalo mnogo da ljudi krenu da komentarišu. 

"Bukvalno ko da joj je rekla: čekaj samo da dođemo kući", "Signalizira joj da se smiri zbog tamnošnje kulture", "Znam šta znači: "prekini ovog trenutka" kada ga vidim", "Ne srećo, neće oni da plaćaju za ovo, prekini", "Samo joj je pokazala da se smiri jer je tu drugačija kultura za žene, ne sme da rizikuje", "Stvar kulture, ali trebalo je to da joj objasni pre nastupa", "Uhvatila ju je za kosu i povukla da se smiri", samo su neki od komentara. 

Naravno, devojčica je odmah shvatila "signale" svoje majke i smirila se, te ostatak numere izvela kako dolikuje. 

Inače, u publici su se našli i Džej Zi i Bijonsina majka Tina Nouls, koji su oduševljeno pratili spektakl, iako je i sama Bijonse izdanjima prekršila dres kod koji se nalaže u ovoj zemlji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!