Da je život nekome majka, a drugome maćeha pokazao je primer nikog drugog do ćerke Bijonse i Džej Zija, Blu Ajvi Karter, koja se nedavno pojavila na jednoj humanitarnoj aukciji i ne samo to, već je i učestvovala u licitaciji.

Njena pojava izazvala je ogromno interesovanje, a iako ima samo 10 godina, dokazuje da je od slavnih roditelja nasledila ne samo talenat za muziku i ples, već i kada je reč o biznisu. Ona već sada ima milione na računu od unosnih ugovora, te ne čudi što sebi može da priušti mnogo toga o čemu drugi mogu samo da sanjaju, i mimo novca roditelja.

Blu ajvi neumereno troši novac.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sada je odlučila da sebe časti na dobrotvornoj aukciji i kupi dijamantske Lorraine Schwartz minđuše, a ovo zadovoljstvo ju je koštalo 80.000 dolara. 

Bijonse, čije se bogatstvo procenjuje na 426 miliona dolara, i Džej Zi, čije je bogatstvo procenjeno na 1,1 milijardu dolara, zajedno "vrede" više od 1,5 milijardi dolara, što bi značilo da svako od njihovo troje dece (Blu Ajvi, Sir i Rumi) "teško" oko 510 miliona dolara, mimo njihove zarade od kampanja, prenosi Buzz Bingo.

Kada je reč o Ajvi, šuška se da je ona odavno postala "šefica" svojim roditeljima. Setimo se kada je 2018. godine bukvalno naredila roditeljima da tapšu tokom govora pevačice Kamile Kabelji, a da ne govorimo o njenoj užasnutoj faci kada ju je tata zagrlio na finalu NBA utakmice. 

Takođe je dospela na naslovnice magazina zbog svojih rekordnih pobeda na dodelama nagrada, kao i svojih trenutaka na raznim projektima pri čemu bi zasenila svoje roditelje, zbog čega je više nego jasno da je Blu Ajvi magnat u nastajanju.

10-godišnja multimilionerka

Blu Ajvi je ceo svoj život provela u centru pažnje, a časopis Time ju je proglasio za 'najpoznatiju bebu na svetu' samo dva dana nakon njenog rođenja 2012. godine. Ubrzo nakon toga, Bijonse i Džej Zi su pokušali da zaštite njeno ime, ali nisu uspeli, jer je već postojao brend pod nazivom "Blue Ivy".

Bijonse i Džej Zi su pokušali da zaštite ime Blu Ajvi.
printscreen/instagram 

Kasnije su, međutim, podneli zahtev da obezbede 'Blue Ivy Carter' kao zaštitni znak koji će, između ostalog, pokrivati parfeme, kozmetiku, modu i zabavu. Spor oko zaštitnog znaka je još uvek u toku, a Bijonse je nedavno udarila na ne tako suptilan način na vlasnicu kompanije za planiranje venčanja Vendi Morales, navodeći da je pokušavala da zaštiti 'Blue Ivi Carter', a ne samo 'Blue Ivi' .

Bijonse smatra da su tvrdnje Moralesove "da će potrošači najverovatnije biti zbunjeni da li je u pitanju kompanija za planiranje venčanja ili Blu Ajvi Karter, ćerka dvojice najpoznatijih svetskih muzičara, neozbiljne i da ih treba potpuno odbaciti".

Život na visokoj nozi

Blu Ajvi je već sa poznatim roditeljima obišla pola sveta, a letuju isključivo na najbogatijim lokacijama. Tako su, primera radi, 2014. imali  muzej Louvre samo za sebe, što je Bijonse omogućilo da uslika selfi ispred čuvene slike sa Mona Lisom.

Putuju isključivo svojim jahtama ili privatnim avionom, a interesantno je i da je Blu Ajvi u stanu u Njujorku imala stan koji vredi "samo" 15 hiljada dolara na krevet u obliku kočije. 

Druga najmlađa dobitnica Gremija na svetu

Prošle godine Blu Ajvi je osvojila svoju prvu Gremi nagradu za najbolji muzički video za pesmu ‘Brown Skin Girl‘. Ovom pobedom, devojčica je postala druga najmlađa dobitnica Gremija u istoriji.

Rekord trenutno drži Lija Peasal, koja ga je osvojila sa osam godina za svoj rad na soundtracku za film ‘O Brother, Where Art Thou?‘.

Neumereno troši 

Kada je desetogodišnjakinja ponudila više od 80.000 dolara za par dijamantskih minđuša na Wearable Art Gala večeri u Los Anđelesu, šokirala je tim potezom čak i svoju baku Tinu Nouls Loson i Keke Palmer. Monik Rodrigez, osnivač Mielle Organicsa, prihvatila je 'izazov' i dala pobedničku ponudu od 105 hiljada dolara.

I ovo nije prvi put da je Blu izazvala pometnju. 2019. godine, kada je imala samo 6 godina, ponudila je 19.000 dolara za jedan predmet. Tada je se nadmetala sa drugim poznavaocima umetnosti za akrilnu sliku glumice Sidni Poatje i prijavila se na konkurs sa misterioznim rivalom. Kasnije se ispostavilo da je misteriozni akter aukcije bio niko drugi do glumac Tajler Peri, koji nije ni znao da licitira protiv deteta.

"Neko drugi je licitirao protiv mene. Nisam znao ko je to. Pogledam i to je ona. Ona uzima palicu od Džej Zija i Bijonse i licitira. Ova  klinka me danas neće pobediti, pomislio sam. Danas ću te naučiti, devojčice, da ću dobiti ovu sliku", priznao je kasnije u emisiji "Today" na NBC-ju, međutim, čini se da Blu Ajvi ne odustaje od toga da osvoji sve što joj se dopada, te ne sumnjamo da će to uraditi pre ili kasnije, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Ćerka Blu Ajvi izrasla je u pravu lepoticu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!