Kada ste dete poznatih, još kada su vam otac i majka Džej Zi i Bijonse, najmoćniji par u svetu muzike, jasno je zašto celi svet želi da sazna sve o vama. Međutim, u isti mah, to znači i da će svako imati pravo da deli svoje mišljenje i piše, nekad i veoma ružne stvari o vama samo zato što mu se može, a koliko stvari mogu da odu daleko, Blu Ajvi je osetila još kada je imala samo par godina, a potom i kada je postala tinejdžerka.

Blu Ajvi kada je bila mala.
Antoine Cau / Sipa Press / Profimedia 

Možda su najčešći komentari bili na račun njenog izgleda, gde su pojedinci zaboravljali da je ona samo dete, te da epitete poput "najružnije" niko ne zaslužuje. 

Međutim, to isto "najružnije dete poznatih", kako su je zvali, sada je postalo nežni labud, i već ima armiju obožavatelja, pogotovo od kako se pridružila svojoj majci na turneji "Renaissance". 

Blu Ajvi kada je odrasla.
Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Njen ples očarao je ljude, i gotovo kao da se na koncertima samo čekala pesma "My Power" kako bi se Blu Ajvi pojavila na bini. Aplauzi su je uvek iznenađivali, a ponosna majka Bijonse nije krila koliko joj znači što njena ćerka ima toliku podršku. 

Tinejdžerka je sa neverovatnom lakoćom savladala komplikovane koreografije, te nije isključeno da će i u budućnosti imati karijeru performera, s obzirom da je u šoubiz svetu odmalena. Ipak, poslednji koncert uspeo je i nju da "slomi". 

Nastup u Kanzas Sitiju ispraćen je gromoglasnim aplauzom, a slavna devojčica ovog puta nije mogla da sakrije emocije na bini. 

Video u kome je Blu pustila suzu sada je postao jedan od virlanijih sadržaja na Internetu.

U tom klipu Blu emotivno maše i pozdravlja fanove, dok oni celu ekipu nagrađuju aplauzom. Ona takođe zadržava suze u ovom klipu, što je po fanovima znak da joj je prilika da nastupi sa mamom bila sve na svetu. Uostalom, kome ne bi?

"Izgleda kao oboje, kao prava kombinacija mame Bijonse i tate Džej Zija", napisao je jedan od fanova.

"Tako lepo raste", bio je još jedan od komentara. Bijonsina renesansna turneja je oborila sve rekorde, a sada je potvrđeno da će 1. decembra biti objavljen i film sa ove turneje pod nazivom Renaissance.

Bonus video:

Bejonse  Instagram/89.7 Bay

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!