U trenutku kada celi svet i dalje spekuliše o operaciji abdomena Kejt Midlton, koja na sve načine pokušava da svoju privatnost sačuva za sebe, njen ujak očigledno ima drugačiji plan. 

On će se navodno uskoro naći u rijalitiju "Veliki brat slavnih", i spreman je da "razveže jezik" o svemu što se tiče kraljevske porodice, a što je bilo tema proteklih par godina. 

Kontroverzni biznismen Geri Goldsmit, inače brat Kerol, majke Kejt Midlton, finalizirao je uslove svog ugovora i jedva čeka da uđe u kuću.

Ujak Kejt Midlton ulazi u rijaliti.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Geri (58) je prošle godine bio na audiciji za rijaliti program "I'm A Celebrity", ali je odbijen u poslednjoj fazi zbog straha da bi to moglo da osramoti Kejt i princa Vilijama, i jedna je od najkontroverznijih ličnosti koje su potpisale ugovor sa CBB-jem.

"CBB tim ga voli zbog njegove veze sa Kejt i činjenice da je samouveren i glasan i da se neće suzdržati. Jasno je stavio do znanja da će pričati o svemu i svačemu, i prilično je otvoren kada su Hari i Megan u pitanju."

Geri takođe gaji duboku naklonost prema Kejt i Vilijamu i moći će da pruži fascinantan uvid u to kako je zaista biti povezan sa budućim kraljem i kraljicom.

"On bi mogao biti zlato televizije i ITV to zna. Dogovor koji je potpisao je za dobar novac."

Geri je jedno od prvih imena koje se prijavilo za sledeću sezonu, koja počinje u martu. 

Pročitajte još: BOGATE ZVEZDE ČIJI BLIŽNJI PROSE ZA HLEB: Madona brata ostavila na ulici da umre, a Bekamova sestra preklinje za hranu

Gerijeva prošlost 

Veruje se da je Gerijeva šarena prošlost zapela za oko ITV-u nakon njegove prošlogodišnje audicije "I'm A Celeb".

Geri Goldsmit je preduzetnik, konsultant za zapošljavanje i milioner, i živi na Ibici. Ima 19-godišnju ćerku po imenu Talula. Preduzetnik, koji se ženio četiri puta, svoju ćerku deli sa drugom suprugom Luan. Postigao je finansijski uspeh od 30 miliona funti izgradnjom IT biznisa za zapošljavanje. Ali njegovi poslovni uspesi su u senci skandala koji su mu obeležili život.

Zbog svega, šefovi televizije odustali su od svoje odluke da ga prošle godine ubace u drugi rijaliti, pošto su se plašili da bi to moglo da osramoti Palatu. Ali veruje se da je "Veliki brat slavnih" prikladnije mesto za njega.

Njegov prvi javni skandal bio je 2009. godine kada je navodno uhvaćen dok "seče" kokain za sebe i s*ks radnicu na jednoj od raskalašnih zabava na Ibici, pisao je The Sun. Iako je u to vreme uspeo da izbegne zatvorsku kaznu, ponovo se suočio sa pravnim problemima osam godina kasnije kada je proglašen krivim za napad na svoju četvrtu ženu, Džuli-En, tokom pijane svađe, čime je još jednom za dlaku izbegao zatvor.

Tada ju je udario, no ipak je uspeo da eskivira zatvor.

Bonus video:

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti TikTok/royallover805

Izvor: /Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!