Kejt Midlton našla se u centru skandala zbog roditelja Kerol i Majkla Midlton, tačnije porodične kompanije čiji su bili vlasnici "Party Pieces". Na ulicama britanskog sela u kojem žive pojavili su se plakati sa zlonamernim i neretko okrutnim porukama na račun Midltonovih, a brat vojvotkinje, Džejms, viđen je dok pokušava da skine natpise. 

Iako se isprva nije znalo šta je nateralo meštane na takav potez, veoma brzo je procurila informacija da je za sve "krivac" novac. 

Džejms Midlton je skidao zlonamerne plakate.
RIGI / Backgrid UK / Profimedia 

Kako prenose strani mediji, meštani sela, odnosno lokalni dobavljači, traže da im kompanija "Party Pieces" isplati dugove. Ova kompanija koja je nekada pripadala porodici Midlton  prodata je ranije ove godine i nakon toga je ubrzo propala.

Zanimljivo je da je i Kejt kao mlađa radila u porodičnoj firmi i to kao dobavljač dekoracije za proslave. "Party Pieces" kompanija je osnovana 1987. godine kada je Kerol tražila inspiraciju za proslavu petog rođendana svoje ćerke Kejt.

Shvatila je da postoji praznina na tržištu i osnovala je kompaniju koja roditeljima koji nemaju vremena nudi lak izbor maštovitih detalja za proslave dece.

Iako je možda počela kao mali projekat za koji su rekvizite najpre pravili za svojim kuhinjskim stolom, kompanija Midltonovih kasnije je porasla i imala oko 49 zaposlenih, a radili su i na međunarodnom nivou. 

Međutim, nakon korone, bili su primorani da nađu drugo rešenje za biznis koji je trpeo, da bi naposletku ipak odlučili da firmu prodaju zbog bankrota. 

Oni kojima se duguje novac ne mogu da veruju da roditelji Kejt Midlton ne žele da isplate te zaostale troškove, veruje se da imaju sredstva za to, a mnogi se i čude kako majka i otac jedne princeze odnosno tašta i tast budućeg kralja Velike Britanije dozvoljavaju tako nešto.

Ali ne podržavaju svi meštani ovu negativnu kampanju. "Kerol i Majkl su veoma popularni. Svi su užasnuti ovim posterima. Nepošteno je to raditi u njihovom rodnom selu, samo nekoliko metara od mesta gde žive", rekao je izvor za The Sun i dodao: "Njihov sin Džejms živi u blizini, kao i ćerka Pipa koja se nedavno preselila tamo sa svojom porodicom, tako da svi moraju da se suoče s ovim. Daju sve od sebe da isprave stvari i ne zaslužuju ovakvo zlostavljanje".

Bonus video:

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti TikTok/royallover805

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!