Slavna pevačica Severina Vučković trenutno prolazi golgotu nakon što joj je Vrhovni sud u Hrvatskoj ponovo oduzeo starateljstvo nad detetom i dodelio ga njenom bivšem partneru Milanu Popoviću

Ono što je nekad bila ljubav iz bajke koja je bila krunisana rođenjem sina Aleksandra pretvorilo se u višegodišnji rat. 

Nažalost, Severina i pre Popovića nije imala preterano sreće u ljubavi. Iako je jedna od najlepših žena na ovim prostorima, te je tako privukla pažnju i američkog repera i bivšeg dečka Dženifer Lopez Pi Didija, ali i glumca Džareda Leta, pevačica je od početka karijere imala buran ljubavni život, a u nastavku otkrivamo ko su bili njeni bivši partneri.

Alen Marin

Severina je davno bila u vezi sa pevačem grupe "Kojoti", Alenom Marinom, koji ju tokom ljubavne romanse i zaprosio. Međutim, ona se nije udala za njega.

Milan Lučić

Nakon raskida s Alenom, pevačica se kratko zabavljala s preduzetnikom Milanom Lučićem. Hercegovački biznismen Milan Lučić ostaće Severinin najpoznatiji dečko.

Nije poznato koliko su dugo bili u vezi, ali je javnost saznala za njih 2004. godine, kada je procureo privatni video-snimak. Problem je bio i u tome što je Lučić tada bio oženjen i čekao treće dete, dok je ona bila verena za preduzetnika Srećka Vargeka.

Srećko Vargek

Severina se ni sa Srećkom nije skrasila. Srećko je planirao je da oženi lepu pevačicu, ali nije izdržao pritisak koji je nastao zbog snimka. Iako joj je u početku pružao podršku, njihovom odnosu presudile su neprestane trzavice, pa su se na kraju ipak razišli.

Mate Čuljak

Nakon Srećka, Severina je bila u vezi sam osam godina mlađim Metom Čuljakom, sa kojim se rastala nakon godinu i po dana veze. Treći put po redu nosila je verenički prsten. Međutim, nedelju dana pre njenog 35. rođendana, umesto braka došao je raskid.

Slavko Šianović

Pevačica je zatim sreću našla sa riječkim "kraljem teretana" Slavkom Šajinovićem, kog je upoznala na svm nastupu. Oni su se ubrzo verili, ali pevačica zbog drugog muškarca nije stala na ludi kamen sa Slavkom.

Milan Popović


Nakon dve i po godine veze, pevačica je tadašnjeg verenika Slavka ostavila zbog "kralja bakra", Milana Popovića, kojeg je upoznala dok je pevala na proslavi povodom njegovog rođendana. Nakon kratke veze, Milan je pevačicu verio, a ubrzo nakon toga Severina je rodila sina Aleksandra. Ipak, godinu dana nakon njegovog rođenja, Severina i Milan su se rastali, a do dana današnjeg traje njena borba za starateljstvo nad sinom.

Pročitajte još: PAROVI KOJI REKLI "DA" U TAJNOSTI: Severina se 3x udala za Igora, a NAJBOLJI SRPSKI FRAJER se oženio nakon 40 dana veze

Igor Kojić

Igor Kojić sa Severinom u lepa vremena.
Instagram 

Posle raskida sa Milanom, Severina se nije upuštala u veze, sve dok nije upoznala Igora Kojića. Iskrice su odmah planule, a interesantno je da se par venčao čak tri puta.

Prvo njihovo venčanje bilo je tajno, u septembru 2015. godine u u baljanskoj župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Istri, dok su se drugi put na večnu ljubav zakleli dva meseca kasnije na građanskom venčanju u Beogradu.

Severina na drugom venčanju.
Instagram 

Treći put su, kako bi obnovili zavete, pobegli od znatiželjnih pogleda i to na drugi kontinent, čak u daleku Afriku.

Severina na trećem venčanju u Africi.
Instagram 

Koliko je ljubav na početku bila jaka svedoči i to što im nije smetala ni razlika od 15 godina, a godinama su važili za jedan od najskladnijih parova u svetu poznatih.

Severina i Igor su isprva bili srećni u ljubavi.
Instagram 

No, iako se isprva činilo da je našla srodnu dušu, usledio je krah braka. Severina i Igor su se razveli 19. avgusta u Zagrebu, a nakon razvoda isplivalo je mnogo "prljavog veša". Navodno je razlog kraha ljubavi to što Severina nije želela više da plaća Igoreve cehove.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Severina Twitter/zoka5

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!