Kejti Prajs danas je sinonim za preterane, i pre svega loše intervencije. Nekada prirodna lepotica koju su mnoge žene kopirale u nameri da izgledaju kao ona, danas izgleda zastrašujuće, a čak i najveći obožavatelji ne mogu da veruju šta je uradila sa svojim telom. 

Kada se pre par dana pojavila na premijeri rijalitija "Geordie Shore", okupljeni su u šoku gledali u Kejti koja je ponosno pozirala u providnom kombinezonu koji samo što nije pukao od prevelikih silikonskih grudi

Kejti se nije smirila dok ih nije uvećala, iako su je lekari upozoravali da je sa svakom novom korekcijom korak bliže smrti. 

No, čini se da joj je bitnije da izgleda "lepo", nego da sačuva živu glavu.

kejti Prajs je potpuno promenila telo.
Ian West / PA Images / Profimedia 

Podsetimo, Prajs je u više navrata optuživala bivše partnere za svoju opsesiju intervencijama, a pisalo se i da se operisala kako bi što duže zadržala mladost i sprečila momke da je varaju. Nažalost, u tome nije uspela, a iako se mislilo da će se konačno skrasiti kraj bivšeg dečka Karla Vudsa njihova romansa ipak se završila, a Prajs je to prebolela tako što je ponovo promenila lik i telo.

Kejti Prajs je deformisala telo intervencijama
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Ne morate da budete genije da biste shvatili da su muškarci uzrok moje propasti. Milion posto je tako. Sve moje drame, moj bankrot, sve su to uzrokovali muškarci. Uvek su to bili muškarci. Želela sam da me žele, ali nije mi uspelo", tužno je zaključila Kejti, koja uprkos bankrotu, nastavlja sa plastičnim operacijama.

Na sve to Prajsovu su dočekali i problemi sa zakonom, najpre zbog ponovljene vožnje u pijanom stanju, a potom i jer je pretila verenici bivšeg supruga sa čim nije stala ni nakon što ju je ova prijavila policiji.

Kejti Prajs ne prestaje sa intervencijama.
Cobra / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kejti je tako od nekada omiljene slatkice postala jedna od najomraženijih osoba u Velikoj Britaniji, a svojim postupcima ne prestaje da iznenađuje javnost. Ipak, iako je porodica izuzetno zabrinuta za njeno ponašanje, ona i dalje radi po svom.

NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kejti Prajs pre i posle operacija

Ona je ubeđena da je najpopularnija, najvoljenija i najzgodnija, da su svi bivši i dalje u nju zaljubljeni, iako je činjenica, po rečima izvora koji su se našli i sada na Tajlandu, da su ljudi u njeno telo mahom gledali sa gađenjem i sklanjali pogled.

Tako je nakon lavine komentara na račun pupka koji će joj još malo doći tik ispod grudi, nedavno svoj stomak prekrila i tetovažama, a prizor se nikome ne dopada.

Na sve to, njene grudi sada bukvalno izgledaju kao džinovske lopte koje su prikačene za njeno telo.

kejti Prajs sada umesto grudi ima dve džinovske lopte
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Pročitajte još: TOLIKO SE OPERISALA DA JOJ JE PUPAK DOŠAO DO GRUDI: Kad prođe u kupaćem svi sklanjaju pogled, a ona ubeđena da je "riba"

Od lepotice kovrdžave kose koja je zavodila šarmom i prirodnim izgledom, danas je postala žena koja jednu lošu intervenciju rešava drugom i ona koju danas mnogi nazivaju "Frankeštajnovom nevestom", "karikaturom" i drugim pogrdnim imenima.

Kejti Prajs bila je prirodna lepotica kovrdžave kose.
Southern News & Pictures / Ferrari / Profimedia 

Ovako nešto je poražavajuće, ako se uzme u obzir da su nekada na njenu lepotu žene bile masovno ljubomorne. Zapravo, ćerka Prajsove - Princes, njena je kopija iz mlađih dana i savršeno pokazuje koliko se starleta promenila. 

Kejti Prajs ima ćerku koja je njena kopija.
Johnathan Williams for PrettyLittleThing / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsetimo, Kejti je inače do sada imala 16 operacija grudi, oepraciju nosa, podizanje obrva, nekoliko liposukcija stomaka, a redovna je i na tretmanima botoksa, i često ubrizgava filere kako u usne tako i u jagodice. 

Zbog svega njeno lice odavno nema prirodan izgled, a kako je izgledala nekad, pre operacija i muškaraca koji su je uništili, pogledajte u galeriji u nastavku:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Muz nije hteo da prosi pre plasticne operacije  Tiktok/@sydneypurl

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!