Plastične operacije su odavno postale veoma uobičajen deo našeg sveta, posebno sveta Holivuda. Međutim, mnoge dame su preterale i danas izgledaju neprepoznatljivo.

Jedna od njih je Kejti Prajs, koja je pravi primer slučaja gde je prirodna lepota uništena stalnim procedurama. Kejti Prajs je bila prirodna lepotica, koja je ulepšavanje odvela u potpuno pogrešnom smeru.

kejti prajs
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kejti, koja se prvi put podvrgla estetskoj operaciji sa samo 18 godina, ne samo da preteruje s plastičnim zahvatima, već je poznata i po burnom ljubavnom životu, priznavši da su muškarci izvor njenih problema.

princeza andre
FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ona je tokom 4-godišnjeg braka s Piterom Andreom dobila dvoje dece, a njihovo retko pojavljivanje u javnosti čini da njihov svaki izlazak privuče pažnju medija.

Princeza Andres i njen brat Junior su uhvaćeni na božićnoj proslavi brenda Pretty Little Thing u Londonu sa brojnim drugim zvezdama.

deca kejti prajs
Johnathan Williams for PrettyLittleThing / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Princeza je nosila elegantnu crnu haljinu koju je istakla elegantnom belom torbicom i kožnom crop puffer jaknom. Njen brat Junior je bio pored nje tokom cele večeri i nosio je tamne pantalone i crvenu duks jaknu.

NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kejti Prajs pre i posle operacija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Devojka otkrila priču nakon operacije mačjih očiju TikTok/_jessiecarr


Izvor: Wanted A.N.