Dani kada je Kejti Prajs bila jedna od najpoznatijih prirodnih lepotica u Britaniji daleko su iza nje. Danas se čini da gotovo nema tela koji nije operisala ili "nadogradila", a uprkos upozorenjima lekara, nema nameru da stane.

Kejti Prajs je već 20 godina uporna u redovnim estetskim zahvatima na svom telu, dok je njena prirodna lepota kojom je osvajala svet u početku karijere odavno postala prošlost. Prvi zahvat je imala sa samo 18 godina, uvećavajući grudi. Dvadeset godina kasnije, njen izgled je potpuno izmenjen, a publika je užasnuta rezultatima svake nove operacije.

Kejti Prajs operacije
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Broj operacija grudi dostigao je 12, ali to je samo deo niza zahvata. Gotovo svaki deo njenog tela je prošao kroz operativne promene i svaki put izgleda sve manje prirodno, komentarišu njeni obožavaoci. Posle poslednjeg fejsliftinga, Kejti više nije prepoznatljiva kao žena koju je publika nekada poznavala.

Na početku karijere, pre bilo kakvih zahvata, Kejti je izgledala sasvim drugačije. Međutim, danas je zbog brojnih operacija u ozbiljnom riziku od oštećenja mozga i kožnih oboljenja, a lekari čak upozoravaju na mogućnost smrtnog ishoda tokom operacija.

Kejti Prajs lice
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Česti odlasci na plastične operacije kao u njenom slučaju povlače za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu, koja bi u najgorem slučaju mogla da je ubije",objasnio je hirurg Marko Ho Asjoe za magazin "Closer".

Njen nedavni odlazak u Tursku, gde je obavila niz plastičnih operacija, rezultovao je katastrofom, iako je ona govorila da je rezultatima "prezadovoljna" i da je u početku, kako je rekla, bila uplašena.

"Kad sam skinula zavoje, vrisnula sam da želim svoje lice nazad, ali sada mi se dopadaju rezultati", rekla je za "San".

Kejti Prajs operisano lice
Profimedia 

Međutim, sudeći po komentarima okoline, ali i fanova, jedino je Kejti u celoj priči zadovoljna rezultatima. Drugi joj preporučuju da se pozabavi "očiglednom telesnom dismorfijom koja je muči". Najviše su šokirale njene najnovije fotografije sa letovanja - zbog velikih grudi.

Kejti Prajs grudi
Profimedia 

- Ovo je tužno, bila si zaista vanserijski lepa žena. Prvo izrone grudi, pa onda ona.

- Traži novac nazad -poručivali su joj fanovi. Kejti je tada obećala da će prestati sa operacijama, ali to obećanje nije dugo trajalo, pa je već početkom ovog meseca opet otišla pod nož, a rezultate će tek pokazati.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Profimedia Poznata Britanka nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!