Slavna pevačica i glumica Arijana Grande nedavno je uhvaćena u Njujorku sa svojim novim, navodno i dalje oženjenim dečkom, glumcemItanom Slejterom, a par nije skrivao osmehe kada su ih paparaci fotografisali ispred jednog restorana.

Njih dvoje, kako pišu strani mediji, već i žive zajedno iako i dalje imaju svoje domove, a romansa se zahuhtava sve više kako dani prolaze.

Izvor blizak Arijani otkrio je da par ima "sjajnu konekciju", te da uživaju u tome da se upoznaju bolje. 

Arijana Grande sa novim dečkom.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Grande bi trebalo početkom godine da se vrati u London i završi snimanje projekta "Wicked", dok će Slejter nastaviti sa nastupima na Brodveju, te ostaje da se vidi kako će se njihova romansa odvijati kada budu "long distance".

Za sada ljubav cveta, iako se to ne dopada fanovima pevačice koji smatraju da je ovim odnosom uništila svoj ugled. 

Od kako su se na mrežama pojavile njihove nove fotografije najčešće se mogao pročitati komentar da je "lepo videti da uživa sada kada je uništila nečiju porodicu" i slično.

Podsetimo, javnost je pre nekoliko meseci iznenadila vest da se pevačica razvodi, te da sa mužem nije od januara, što je i potvrđeno kada se pojavila na Vimbldonu bez burme

Međutim, malo potom počele su da kruže priče da se zbližila sa jednim od kolega na poslednjem projektu, da bi se brzo saznalo da je sa Itanom ne samo bliska, već i da je u vezi.

Iako su neki izvori tvrdili da su i pevačica i glumac najpre raskristili sa partnerima pre nego što su uplovili u vezu, to se ispostavilo kao netačno kada je Slejterova supruga Lili izašla u javnost rekavši za Arijanu da nije najbolji prijatelj. Ovakvo mišljenje ne treba da čudi ako se uzme u obzir da je pevačica više puta bila u porodičnoj kući Slejtera, te da se družila sa njegovom suprugom i da je čak provodila i vreme sa njihovom bebom koju su dobili pre nekoliko meseci.

Arijana Grande se zbližila sa kolegom.
MICHELLE YEOH / INSTAGRAM 

Inače, glumac koji s pop zvezdom igra u filmu "Opaki" (Wicked) podneo je razvod tek kada se saznalo za aferu.

Izvor je rekao za TMZ da je Lili Džej "očajna jer joj se porodica raspada" i da ima osećaj da je Slejter "napustio svoju porodicu", a da joj najteže pada to što njen sin neće stalno uz sebe imati oba roditelja.

Pročitajte još: KAKO ŽENE ZA KOJE NAUKA KAŽE DA SU SAVRŠENO LEPE IZGLEDAJU BEZ ŠMINKE: "Najlepša" je i prošli put mnoge naljutila a sad?

Navodno se supružnici ne rastaju u dobrim odnosima jer ona oseća da je glumac "okrenuo leđa svojoj porodici" da bi bio s muzičkom zvezdom.

Zbog celokupne situacije Arijanu koja se uvek u javnosti predstavljala kao slatkica sada zovu "lažnom sveticom", a iako su razvodi i nje i Slejtera skoro potpuno završeni, javnost im ipak ne prašta šta su učinili svojim supružnicima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Arijana Grande se oglasila nakon što su je otpužili da promoviše anoreksiju TikTok/arianagrande

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!