Arijana Grande u svega desetak dana priredila je javnosti nekoliko iznenađenja, od kojih je poslednje možda i najneprijatnije. Američka "slatkica" se najpre na Vimbldonu pojavila u društvu prijatelja sa kojim je razmenjivala nežnosti, milovala se i šaputala

No brzo se saznalo da je u pitanju glumac iz serije "Bridžerton", Džonatan Bejli (35) koji se i javno autovao kao gej i zalaže se za prava LGBT+ osoba.

Arijana Grande se mazila sa glumcem na Vimbldonu.
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Ipak, njeno ponašanje mnogi su osudili, jer je, prema mišljenju mnogih bilo neprimereno. 

Malo potom saznalo se da Arijana uopšte i nije više sa Daltonom Gomezom za kojeg se udala pre dve godine. Kako pišu strani mediji, on se već bacio u potragu za novom devojkom, a sa Grande nije od januara. Ipak, još uvek su navodno zakonski u braku.

Arijana Grande više nije sa Daltonom Gomezom.
printscreen/instagram 

Može se reći da je svet saosećao sa Arijanom koja nikako nema sreće u ljubavi i bili su na njenoj strani sve dok se nije pojavila poražavajuća informacija koja je definitivno upljala Arijanin obraz. 

Arijana Grande je već u novoj vezi.
Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mlada pevačica je već uveliko u vezi, što možda i ne bi bilo toliko čudno da njen izabranik nije oženjen i da nije dobio dete pre par meseci. 

Naime, kako piše Page Six, njeno srce je osvojio glumac Itan Slejter, s kojim snima film "Opaki" ("Wicked").

Arijana Grande i Itan Slejter na jednom druženju.
MICHELLE YEOH / INSTAGRAM 

Oni su vise puta viđeni kako se osmehuju jedno drugom i ćaskaju na setu, ali malo ko je sumnjao da su u vezi jer je Slejter oženjen i nedavno je dobio dete.

Prema pisanju medija, njegova supruga Lili Džej je skrhana nakon što se pojavila vest o Itanovoj aferi.

"To je užasno! Oni su bili zajedno od srednje škole. Imaju bebu. Ona je potpuno slomljena",  rekao je za medije izvor blizak bivšem paru.

Nakon što se pojavila informacija da su Itan Slejter i Arijana Grande u vezi, glumac je zaključao svoj profil na Instagramu, a zanimljivo je da je nedavno, pre samo dva meseca, objavio malu pohvalu svojoj supruzi na Dan majki.

"Srećan prvi Dan majki najbrižnijoj i najdivnijoj mami i osobi na svetu", napisao je glumac.

Itan je išao u srednju školu s Lili, kada su se i zavoleli, a venčali su se 2018. godine. U januaru ove godine dobili su sina, svoje prvo dete, a uvek su delovali kao vrlo skladan par.

Kako piše TMZ, glumac je počeo da se viđa s Arijanom Grande pre nekoliko meseci, a pojedini mediji tvrde da nije bilo nikakve prevare i da su oboje raskinuli sa svojim supružnicima pre nego što su započeli vezu.

Bonus video:

Arijana Grande se oglasila nakon što su je otpužili da promoviše anoreksiju TikTok/arianagrande

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!