Mark Valberg božićne praznike provodi na Barbadosu, što nije promaklo paparacima koji su ga uslikali na plaži sa suprugom Reom.

Fotografije slavnog glumca brzo su postale viralne s obzirom da izgleda bolje nego ikada, a prvo što je mnogima bilo u fokusu su njegove izvajane "pločice" na stomaku.

Ipak, njegov izgled ne treba da čudi ako se uzme u obzir da Valberg svakog jutra ustaje u 4 i ide u teretanu. "Ako ne vežbam ujutru, mučim se do kraja dana. Ranije je trening bio deo estetike kada sam se vraćaou formu. Sada, samo želim da duže živim", rekao je Valberg pre nekoliko meseci.

Mark Valberg i Rea Durem na plaži.
ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, ova njegova izjava ponovo se komentariše jer je sa njim uslikana i supruga Rea koja odavno više nije u formi u kakvoj je nekada bila. Slavna manekenka je svojevremeno proglašena za najlepšeg Viktorijinog anđela, ali iako je i danas zanosna, mnogima smeta što je nabacila koji kilogram i nema više ravan stomak i definisanu liniju kao nekad

Podsetimo, Rea Durem je bila jedna od onih koja nikad nije dobila zasluženo priznanje iako je pomerila granice modelinga, a do dana današnjeg ostala je upamćena kao jedna od retkih lepotica koje su bile i ostale potpuno prirodne.

I danas, sa 45 godina, zrači neverovatnom lepotom i mladolikošću, te ne čudi što je Mark ludo zaljubljen u sovju suprugu za koju kaže da je "najlepša na svetu". Par je inače zajedno od 2001. godine i važe za jedan od najskladnijih u Holivudu, a glumac veoma često i javno izjavljuje ljubav ženi koja mu je podarila i četvoro dece.

Pročitajte još: NAJLEPŠEG VIKTORIJINOG ANĐELA NAKON UDAJE ZA MARKA NIKO NE PREPOZNAJE: Osvojila miljenika žena i više ne mari za izgled

Inače, lepa Rea se iz sveta manekenstva povukla se pre nekoliko godina i posvetila porodičnom životu, te joj fokus više nije na manekenskoj liniji, niti se opterećuje sa tih nekoliko kilograma "viška". 

Rea Durem ne izgleda kao ranije.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Da su četiri trudnoće ostavile traga na njenom telu pokazuju i paparaco fotografije sa plaže - da, tu jeste nekoliko kilograma više i malo celulita, ali ova lepotica i dalje izgleda zanosno i mladoliko, a čini se i da je puna samopouzdanja.

Na komentare i kritike nepoznatih ljudi se ne obazire previše, a svoje obline i zaobljeni struk često ističe u jednodelnim kupaćim kostimima i uskim haljinama, zbog čega možemo samo da joj kažemo BRAVO.

printscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako danas izgledaju Rea i Mark

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ZAŠTO SI TAKO MUŠKOBANJASTA? PAULA HUBLIN NEKAD I SAD: Rijaliti učesnica ovako je izgledala pre 12 godina i niko je NE PREPOZNAJE! Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!