Mark Valberg danas možda jeste jedna od najvećih zvezda akcionih filmova, što može da zahvali ogromnom talentu, kao i upornosti, trudu i radu, ali je glumac često isticao da ništa ne bi postigao u životu da uz njega nije bila njegova supruga, inače nekad jedan od najperspektivnijih Viktorijinih anđela - Rea Durem.

Lepa manekenka bila je jedna od onih koja nikad nije dobila zasluženo priznanje iako je pomerila granice modelinga, a do dana današnjeg ostala je upamćena kao jedna od retkih lepotica koje su bile i ostale potpuno prirodne.

I danas, sa 44 godine, zrači neverovatnom lepotom i mladolikošću, te ne čudi što je Mark ludo zaljubljen u sovju suprugu za koju kaže da je "najlepša na svetu". Par je inače zajedno od 2001. godine i važe za jedan od najskladnijih u Holivudu, a glumac veoma često i javno izjavljuje ljubav ženi koja mu je podarila i četvoro dece.

Rea Durem  rodila je Marku četvoro dece.
screenshoot/facebook 

Inače, lepa Rea se iz sveta manekenstva povukla se pre nekoliko godina i posvetila porodičnom životu, a više toliko ni ne brine o svom izgledu kao u manekenskim danima, a rezultat toga je nekoliko kilograma više nego ranije.

Rea Durem ne obazire se na par kilograma viška.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Da su četiri trudnoće ostavile traga na njenom telu pokazuju i paparaco fotografije sa plaže - tu je par kilograma viška i malo celulita, ali ova lepotica i dalje izgleda zanosno i mladoliko, a čini se i da je puna samopouzdanja.

Ona se na to ne obazire previše, a svoje obline i zaobljeni struk često ističe u jednodelnim kupaćim kostimima i uskim haljinama, zbog čega možemo samo da joj kažemo BRAVO. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!