Mark Valberg odlučio je da božićne i novogodišnje praznike proslavi sa porodicom na toplijoj destinaciji, ali čak ni ovde nisu mogli da pobegnu oku paparaca koji ih, čini se, prate u stopu. 

Međutim, par se na njih ne obazire, uživaju u svojoj ljubavi i ne biraju ni vreme ni mesto da razmenjuju nežnosti. Mark ne krije koliko je zaljubljen u svoju suprugu, Reu Durem sa kojom je od 2001. godine i koja mu je rodila četvoro dece.

Rea Durem i Mark Valberg i dan-danas su zaljubljeni kao prvog dana.
C Pitt-S King@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, lepa manekenka bila je jedna od onih koja nikad nije dobila zasluženo priznanje iako je pomerila granice modelinga, a do dana današnjeg ostala je upamćena kao jedna od retkih lepotica koje su bile i ostale potpuno prirodne i jedna od najperspektivnijih Victoria' s Secret anđela.

I danas, sa 44 godine, zrači neverovatnom lepotom i mladolikošću, te ne čudi što je Mark ludo zaljubljen u svoju suprugu za koju kaže da je "najlepša na svetu".

Rea Durem i Mark Valberg i dalje su zaljubljeni kao prvog dana.
screenshoot/facebook 

Ipak, šira javnost ne deli uvek njegovo mišljenje, te se lepa Rea često nalazi na meti kritika jer ne izgleda kao na početku karijere. 

Rea Durem danas izgleda drugačije nego u prošlosti.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ona se pre nekoliko godina posvetila porodičnom životu, a vidljivo je da su četiri trudnoće ostavile "traga" na nejnom telu. Ipak, mi se ne slažemo da to umanjuje njenu lepotu. 

Rea samo pokazuje da je kao sve mi - prava žena od krvi i mesa, te da i manekenke imaju celulit i strije i da u tome nema ničeg lošeg.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!