Slavna glumica i pevačica Džesika Simpson pre nekoliko meseci je izdala svoju novu knjigu "Movie Star: They Always Say They're Single" u kojoj se dotakla škakljivih detalja iz prošlosti, pogotovo kada je reč o ljubavnom životu. Tako je otkrila i da se ranih 2000-ih smuvala sa "velikom filmskom zvezdom", u kojeg je bila zaljubljena kao tinejdžerka.

Džesika Simpson otkrila u koga je bila zaljubljena u prošlosti.
Shutterstock 

Iako zvanične potvrde nije bilo, kako prenosi Page Six, prema opisu se izdvojio jedan "kandidat", a to je upravo čuveni zavodnik Mark Valberg.

Mark Valberg i Džesika Simpson navodno su imali aferu.
Shutterstock 

Kako je Simpson opisala, ona je "tajanstvenog muškarca" prvi je put srela i upoznala na dodeli MTV Video Music Awards 2001. kada je "bila na pauzi sa svojim uskoro bivšim suprugom", Nikom Lečijem.

- Svlačio me je očima, napisala je i istakla da je hemija između njih bila jaka, te da je to svima bilo očigledno. Simpson se prisetila da je "misteriozni tip nosio farmerke i majicu".

Valberg, koji je te godine prisustvovao pomenutoj dodeli nagrada, upravo je bio tako obučen, i kako stvari stoje, jedini, a da je velika zvezda, kako je Džesika i opisala. Na dodeli su inače bili i glumci Vil Smit, Vil Ferel, Endi Dik, Kristofer Voken, Džejmi Foks i Džoni Knoksvil, za kojeg je već javno rekla da je s njim imala emotivnu aferu.

Naime, Simpson je knjizi otkrila i da je neimenovani glumac poznavao njenog trenera. Mark Valberg, koji sada ima 51 godinu, poznat je po zdravim životnim navikama i vežbanju, a osim toga, zvezda "Teda" već je bio te 2001. velika zvezda i mogao je biti taj u kojeg je bila  zaljubljena Džesika. Valberg, nekada poznat i kao Marki Mark, slavno je pozirao za reklamu Calvina Kleina bez majice 1992. sa Kejt  Mos, a 1996. imao je glavnu ulogu uz Riz Witerspun u hit trileru "Strah".

Simpson je napisala da se ponovno sastala s "velikom filmskom zvezdom" 2006. u hotelu Beverly Hills dok se on pripremao za još jednu veliku dodelu nagrada.

- Slao mi je poruke tokom cele dodele nagrada - rekla je, objašnjavajući kako je tako saznala da ipak nije slobodan.

- Ubrzo nakon toga, videla sam fotografiju te iste filmske zvezde na crvenom tepihu, i to s njegovom devojkom. Nikada, u milion godina, neću biti druga žena - razjasnila je Simpson.

Mark Valberg pojavio se sa devojkom, sadašnjom suprugom na crvenom tepihu.
Shutterstock 

Glumica je takođe rekla da je okončala stvari kada je počela da se oseća "kao devojka koju je samo zvao za se*s".

- Nije me bilo briga to što je on moja tinejdžerska fantazija koja se ostvaruje. To nije bio izbor kojim bi se ista devojka, moja mlađa ja, ponosila - napisala je.

Nakon toga, Simpson je za People rekla da je tajanstveni muškarac "još uvek velika filmska zvezda". Nakon svega toga, Džesika je nastavila dalje, a kasnije je upoznala NFL igrača Erika Džonsona za kojeg se i udala 2014. i sa kojim je dobila troje dece - ćerke Maksvel i Birdi i sina Ejsa. PR predstavnici Simpsonove i Valberga nisu odgovorili na zahtev za komentar da li su nekad bili u bilo kakvoj "šemi".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!