Bivša devojka pokojnog glumca Metjua Perija, Kajti Edvards tek sada je progovorila o njihovom odnosu otkrivši zastrašujuće detalje njegove borbe sa bolesti zavisnosti.

Ona je otkrila da je čuveni Čendler bio očajan da prestane da se drogira, te da je u jednom trenutku zalepio sostvene ruke za kolena, piše Page Six.

Edvardsova se sa zvezdom "Prijatelja" zabavljala 2006. nakon što su se upoznali na sastanku Anonimnih alkoholičara, ali je par ostao u prijateljskim odnosima čak i nakon raskida, te mu je Kajti bila i asistentkinja davne 2011. godine.

Kajti Edvards je progovorila o Metjuu Periju.
Instagram 

Prisetila se posete kada je bio na vrhuncu zavisnosti. "Bila sam kod Metjua na Holivudskim brdima. Bio je u lošem stanju", započela je ona ispovest za The Sun. 

"Celu noć se drogirao obiljem droga, najverovatnije se radilo o krek kokainu... i drugim supstancama. 

Pronašla sam Metjua na kauču, ruku su mu bile zalepljene za noge, bilo je očajnički tužno. Morala sam da upotrebim odstranjivač laka za nokte i maslinovo ulje ne bih li ga "oslobodila".

Bukvalno smo mu čupali dlake sa nogu i imao je crvene, sirove mrlje, bilo je prilično užasno".

Metju Peri je bio u užasnom stanju.
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Ovo nije bio prvi put da je Edvards pričala o Perijevoj zavisnosti. U intervjuu iz 2020. godine, Edvards je otkrila da ju je Peri koristio da pokupi "kokain, heroin i krek" za njega dok je bila trudna.

"Bila sam u petom mesecu trudnoće, išla sam "dole" i završavala stvari za njega. On mi je rekao: 'Niko neće zaustaviti trudnu devojku. Ne brini'", prisetila se.

Prošlog meseca, Edvards, je javno izašla sa sumnjom da se Peri utopio nakon što je njegovo telo pronađeno u hidromasažnoj kadi 28. oktobra.

Pročitajte još: OTKRIVENI UZROK SMRTI ČENDLERA IZ 'PRIJATELJA': Mrtvozornik objasnio od čega je preminuo Metjua Perija

"Poznajem Metjua i znam da se on ne bi tek tako udavio", rekla je ona. "Mislim da je možda uzimao tablete u nedelji koja je prethodila ovome."

Nažalost, Perijev izveštaj autopsije je pokazao da je u pravu, a mrtvozornik je otkrio da je glumac slučajno umro od "akutnog dejstva ketamina".

U izveštaju o obdukciji su takođe navedeni utapanje, bolest koronarne arterije i efekti buprenorfina kao druga stanja koja su doprinela njegovoj smrti.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Šta ima? Zašto se "Prijatelji" nisu oglasili povodom smrti Metju Perija? MONDO/Teodora Orlandić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!