Nakon ni mesec dana od smrti slavnog glumca Metjua Perija, konačno su se saznali rezultati autopsije, a rezultati su dali i mračniji pogled na poslednje dane čuvenog Čendlera.

Page Six je došao do izveštaja koji u kojem prijateljica glumca potvrđuje da je bio "besan i zao" nedeljama pre smrti jer je uzimao injekcije testosterona.

Izveštaj je pokazao i da je pored smrtonosne količine ketamina pomešanog sa lekom sličnim opioidima buprenorfinom, koji se koristi za ublažavanje bola i kao pomoć u zavisnosti od opioida, Peri uzimao tamoksifen da izgubi težinu, lekove protiv dijabetesa i nikotinske lizalice.

Metju Peri je imao mračne poslednje dane.
Profimedia 

Pre smrti, pokušavao je da prestane da puši. Njegov nekadađnji asistent potvrdio je da je Peri pušio oko dve kutije cigareta dnevno.

Izveštaj lekara dalje pokazuje koliko se Peri u velikoj meri oslanjao na propisane lekove i lekove bez recepta da bi održao kvalitet života.

Pročitajte još: OTKRIVENI UZROK SMRTI ČENDLERA IZ 'PRIJATELJA': Mrtvozornik objasnio od čega je preminuo Metjua Perija

Metju Peri je bio na više lekova pred smrt, iako je izgledao dobro prijateljima.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U pomoćnoj spavaćoj sobi bilo je više otvorenih, praznih, dopola napunjenih boca sa lekovima koje su prepisane ostaviocu, kao i lekovi bez recepta, vitamini, pomagala za varenje i posuđe napunjeno sa više različitih tableta, pilula, kapleta, bombona i mentol bombona", navodi se u izveštaju.

U Perijevom kupatilu su pronađene "prepisane kreme, pomagala za varenje i oralna sredstva za ispiranje"

Zvezda "Prijatelja" je redovno primala infuzije ketamina pre svoje smrti, ali u izveštaju se navodi da je ketamin pronađen u njegovom telu došao sa drugih mesta.

Metju Peri je imao infuzije ketamina.
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

Njegova poslednja infuzija dogodila se nedelju i po pre nego što je umro. "Verovatnije je da je ovo bila rekreativna upotreba ketamina", rekao je dr Bankole Džonson, jedan od vodećih neuronaučnika i lekara na svetu za Page Six. "Bilo bi upitno davanje ketamina nekome ko takođe koristi buprenorfin – ovo pravi recept za katastrofu."

Peri je ranije pisao o tome da ne voli ketamin u svojim memoarima iz 2022. godine rekavši da se često osećao kao da "umire" tokom tretmana koje je primao dok je boravio u Švajcarskoj na rehabilitaciji tokom pandemije.

Zapravo, Peri je trebalo da prestane da dobija infuzije ketamina pre nego što je umro, pošto je njegov anesteziolog dr Ataoin (čije je ime delimično redigovano u izveštaju o obdukciji)‚ rekao da mu više nisu potrebni tretmani jer je "njegova depresija bila u redu".

Štaviše, neimenovana žena sa kojom je medicinski islednik razgovarao rekla je da je slavni glumac bio "dobrog raspoloženja" tokom njihovog poslednjeg razgovora koji je održan nekoliko dana pre njegove smrti.

Ovo potvrđuje priču Dženifer Aniston, koja je rekla da je razgovarala sa Perijem ujutru 28. oktobra, nekoliko sati pre nego što ga je njegov pomoćnik pronašao licem nadole u ​​bazenu njegove vile. "Prestao je da puši. Dolazio je u formu. Bio je srećan - to je sve što znam", rekla je za Variety nakon njegove smrti.

"Bukvalno sam se dopisivala sa njim tog jutra, smešni Meti", rekla je. "Nije bolovao. Nije se mučio. On je bio srećan", dodala je. Ipak, rezultati autopsije nažalost su otkrili da nije sve onako kako se činilo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Šta ima? Zašto se "Prijatelji" nisu oglasili povodom smrti Metju Perija? MONDO/Teodora Orlandić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!