Slavni glumac Metju Peri, sahranjen je u subotu na groblju u Los Anđelesu u prisustvu najbližih prijatelja i porodice. Podsetimo, zvezda serije "Prijatelji" pronađena je u besvesnom stanju u svom domu, u đakuziju, a hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt. 

Iako je policija na licu mesta pronašla veliku količinu tableta, obdukcijom je utvrđeno da glumac nije pio, niti koristio nedozvoljene supstance. Nakon toga pojavili su se navodi da će se za finalni izveštaj koji otkriva uzrok smrti čekati i do 6 meseci, što su nedavno prokomentarisali i ljudi iz "struke". 

Još uvek se ne zna uzrok smrti Metjua Perija.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tako se oglasio i bivši zdravstveni istražitelj iz Njujorka, dr Mihael Baden koji je za Fox News rekao kako je čudno što je uzrok smrti popularnog glumca još nepoznat.

"Da je Metju Peri umro od srčanog udara, to bi se odmah videlo, odmah bi to rekli", poručio je i dodao kako sigurno 'postoji dobar razlog zašto se ćuti o svemu tome'.

Doktori smatraju da postoji razlog zašto se krije uzrok smrti Metjua PErija.
Profimedia 

Baden je istakao i da je moguće da je glumac, obzirom da je pronađen u đakuziju, 'umro od toplotnog udara'.

"Svakako je sigurno da je umro prirodnom smrću, naročito kada se u obzir uzme njegova zdravstvena istorija", zaključio je doktor, a da li je u pravu, ostaje da pokažu izveštaji.

Možda će vas zanimati da pročitate: PESMA NA SAHRANI METJUA PERIJA DO DETALJA OPISUJE NJEGOV ŽIVOT

Bonus video:

Šta ima? Zašto se "Prijatelji" nisu oglasili povodom smrti Metju Perija? MONDO/Teodora Orlandić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!