Smrt Metju Perija izazvala je ogroman šok širom planete, a mnogi i dalje ne mogu da pojme da omiljenog glumca više nema. Podsetimo, zvezdu "Prijatelja" pronašao je asistent u besvesnom stanju u đakuziju, a hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt

Nakon toga, policija je u njegovom stanu našla veliku količinu lekova, a šuškalo se i da se Peri vratio starom poroku. Međutim, prvi izveštaj sa autopsije potvrdio je da je glumac bio trezan, kao i da nije koristio opijate, no pravi uzrok smrti znaće se tek za nekoliko meseci. 

Metju Peri je preminuo u 54. godini.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogo se pričalo i o depresiji Metjua Perija, no njegovi prijatelji i saradnici potvrdili su da je čuveni Čendler poslednjih dana bio razdragan i da seradovao novim projektima

Glumac je poslednji put bio uslikan samo 24 časa pre smrti, kada je bio na večeri sa nepoznatom brinetom u jednom restoranu, te su mnogi mislili da je reč o novoj devojci.

Sada se saznao i identitet lepotice, i reč je o zgodnoj manekenki Atini Krozbi koja je ujedno i reporterka šoubiza i zabave. Ona se sada javno oglasila i iznela nove detalje.

"Njegova smrt me razorila, ali sam osećala da je loše govoriti o tome javno, jer pažnja ne bi trebalo da bude na meni, već na njemu i njegovom nasleđu, a on je bio izuzetno povučena osoba i uvek sam to poštovala u našem prijateljstvu", napisala je na Instagramu.

Kako je istakla, on je uzbudljivo pričao o novim projektima, kao i o dobrim stvarima koje mu se dešavaju.

"Bio je dobrog raspoloženja, jako srećan i živahan", napisala je manekenka.

Iako su mnogi sumnjali da je između njih postojalo nešto više, manekenka je istakla da su bili samo dobri prijatelji koji su uživali u razgovoru. Atina je podelila i potpisanu kopiju Metjuovih memoara u kojoj ju je on nazvao "devojkom broj jedan".

Njene reči samo su dodatno rastužile fanove Perija koje je slomilo to što glumac nije doživeo da mu konačno u životu bude sve potaman, s obzirom da se godinama mučio sa problemima zavisnosti, i neizmernom tugom što se nije ostvario kao otac. 

Možda će vas zanimati da pročitate: KO ĆE NASLEDITI OGROMNO BOGATSTVO ČUVENOG ČENDLERA

Bonus video:

Šta ima? Zašto se "Prijatelji" nisu oglasili povodom smrti Metju Perija? MONDO/Teodora Orlandić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!