Slavni glumac Metju Peri kojeg je publika zavolela kao Čendlera Binga u seriji "Prijatelji" pronađen je mrtav u svom domu, tačnije, u đakuziju. 

Los Angeles Times navodi da je policija stigla oko 16 sati na lice mesta i da je ustanovljeno da glumac ne reaguje, smrt je progašena sedam minuta kasnije. Tragediju istražuje Odeljenje za pljačke i ubistva.

Prva ekipa Hitne pomoći koja je izašla na lice mesta nije pronašla bilo kakve droge u kući čuvenog glumca, ali nove informacije od izvora za sprovođenje zakona otkrivaju da je u domu Metjua Perija pronađeno dosta Rx lekova.

Na mestu smrti MEtjua Perija pronađena je velika količina lekova.
Profimedia 

Izvori iz policije rekli su za TMZ da su pronađeni antidepresivi, lekovi protiv anksioznosti i lek za hroničnu opstruktivnu bolest pluća, koja se koristi i kod emfizema odnosno hroničnog bronhitisa.

Metju Peri je bio pušač, a okružni mrtvozornik Los Anđela uradiće toksikološku analizu kako bi se utvrdilo da je u glumčevom telu bilo narkotika, a to bi moglo potrajati mesecima.

Blizak prijatelj otkrio detalje poslednjeg razgovora

Nakon što je vest o tragičnoj smrti Metjua Perija obišla svet, oglasio se i njegov blizak prijatelj koji je za Daily Mail otkrio detalje poslednjeg razgovora koji su mnoge užasnuli. "Svi su u potpunom stanju šoka. Ljudi zovu i plaču preko telefona, teško prihvataju ovu vest", rekao je izvor.

"Nije tajna da se on godinama borio protiv droge i alkohola, ali poslednji put kada sam sam razgovarao s njim, što je bilo poslednjih nekoliko nedelja, činilo se da je dobro", otkrio je nekada blizak prijatelj Perija, a ova informacija iznenadila je mnoge jer je to značilo da niko nije primetio da se dešava nešto loše.

"Bio je optimističan i zvučao je trezveno i pozitivno. Bio je na odvikavanju 17 puta i zamalo je umro zbog zloupotrebe droga, bio je neko ko je mogao da sebi oduzme život i da se zatim trezni, dan po dan. Ovo je tako tragična vest. Svi se mole da mu se bolest nije ponovila. Met je bio istinski drag tip. Uvek je prvi pozdravljao nove ljude u našoj grupi i uvek bi dobrovoljno pomagao i bio na usluzi. Svi se borimo da se nekako pomirimo s ovom strašnom vešću", dodao je izvor na kraju.

Bonus video:

"POLA NACIJE ŽIVI NA LEKOVIMA, A NJIH NEMA U POTROŠAČKOJ KORPI!" Ekonomista: Za mlade nema pristojnog života bez OVOLIKE plate kurir televiyija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!