Svet je šokirala vest da je slavni glumac Metju Peri, najpoznatiji po ulozi Čendlera u kultnoj seriji "Prijatelji" pronađen mrtav u svom domu, nakon što se slučajno udavio u đakuziju. 

Ispred kuće 54-godišnjeg glumca već su se pojavili porodica i prijatelji, a njegove kolege i dalje ne mogu da veruju da ga nema. Obožavatelji su ostavljeni slomljenog srca, te su njegov Instagram preplavili porukama, iako poslednja fotografija koju je Peri objavio mnogima ledi krv u žilama.

On je objavio sliku upravo iz đakuzija u kojem se udavio. Fotka je nastala noću, a čuveni Čendler je ležao u toploj vodi noseći slušalice. 

"Oh, zar vas topla voda koja kruži oko vas ne čini da se osećate dobro? Ja sam Metmen", napisao je u opisu. 

Podsetimo, policija je potvrdila vest da je zvezda "Prijatelja" zaista preminula usled davljenja u tom đakuziju i da ga je Hitna pomoć zatekla bez znakova života nakon što mu je srce stalo. Nezvanično, prenosi tabloid TMZ, na licu mesta nije nađena nikakva droga ili druge nedozvoljene supstance, kao i da se ne sumnja da je neko drugi odgovoran za Perijevu smrt.

Metju Peri se proslavio serijom "Prijatelji" koja se tokom devedesetih godina emitovala 10 sezona, a postala je jedna od najpoznatijih serija ikada.

Glumac je vrlo otvoreno pričao o svojoj borbi sa zavisnošću i od alkohola i od droge. Prvi put je na odvikavanje otišao 1997. godine kada se navodno navukao na lekove protiv bolova nakon što je imao žestoku povredu na skijanju.

Metju Peri borio se za bolestima zavisnosti.
Profimedia 

Posle toga je priznao da je bio na lečenju i 2001. i 2011. godine, a u intervjuu 2016. je priznao da se ne seća ni da je snimao tri sezone "Prijatelja" jer je sve vreme bio pod uticajem alkohola i raznih droga.

Bonus video:

POZNATI RATUJU - TRAMP ILI BAJDEN? Evo za koga je glasao Holivud (KURIR TELEVIZIJA) Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!