Kako prenosi Dejli mejl, glumac Metju Peri je preminuo od posledica konzumiranja ketamina i utapanja.

Medicinska kancelarija okruga Los Anđeles utvrdila je da je uzrok smrti 54-godišnjeg glumca Metjua Perija akutni efekat ketamina. Faktori koji doprinose smrti gospodina Perija uključuju utapanje, bolest koronarne arterije i efekte buprenorfina (koji se koristi za lečenje poremećaja upotrebe opioida), rekao je portparol mrtvozornika.

Metju Peri je preminuo od posledica konzumiranja ketamina i utapanja.
Youtube 

Tačan način na koji je Peri uzeo drogu nije poznat, ali prema izveštajima stranih medija, glumac je pre smrti primao terapiju ketaminom za depresiju i anksioznost. Na obdukciji se ističe da nije bilo tragova nasilja niti sumnje na krivično delo.

Možda će vas zanimati: ČENDLER JE TREBALO MONIKI DA URADI NEČUVENU STVAR: Peri je odbio da snimi scenu koja bi promenila "Prijatelje" zauvek

Peri se godinama borio sa zavisnošću, odlazio je u klinike za rehabilitaciju, a pre smrti je tvrdio da je neko vreme bio čist. Objavio je memoare 'Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar' u kojima je ogolio svoju dušu o svemu što je prošao u životu.

Glumac je u javnosti ostao upamćen kao Čendler Bing iz serije 'Prijatelji', koja se emitovala od 1994. do 2004. godine, a reprize se prikazuju i danas. Pored Perija, u seriji igraju i Dženifer Aniston, Kortni Koks, Dejvid Švimer, Met LeBlan i Liza Kudrou.

Metju Peri je preminuo od posledica konzumiranja ketamina i utapanja.
printscreen/youtube 

Podsećanja radi, glumac se utopio u đakuziju u svom domu u Los Anđelesu 28. oktobra, samo nekoliko dana pošto je objavio fotografiju iz istog đakuzija.

Na dan svoje smrti, Peri je igrao Piklbol, igru sličnu tenisu, i komunicirao je sa svojim pomoćnikom, koji je dobio zadatak da obavi neke poslove umesto njega. Kada se vratio, našao je Perija mrtvog. Pozvao je hitnu pomoć, lekari su pokušali da ga ožive, ali nisu uspeli, pa su ga proglasili mrtvim.

Bonus video

Šta ima? Zašto se "Prijatelji" nisu oglasili povodom smrti Metju Perija? MONDO/Teodora Orlandić

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.