Svet se i dalje ne miri sa iznenadnom smrću Metjua Perija koji je bio najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u kultnoj seriji "Prijatelji". Podsetimo, njega je pronašao asistent u njegovom domu, u đakuziju u besvesnom stanju, a hitna pomoć je mogla, nažalost, samo da konstatuje smrt

Iako zvanični uzrok smrti još uvek nije poznat, zna se da u trenutku smrti nije pio, niti koristio nedozvoljene supstance.

Ipak, policija je pronašla u njegovoj kući veliku količinu tableta na recept, te se čekaju razultati koji bi možda pokazali da li to ima neke veze sa njegovom smrću. Metju Peri je sahranjen u subotu na groblju u Los Anđelesu, uz prisustvo prijatelja i porodice, među kojima su se našle upravo kolege iz serije koja ga je proslavila i vinula u zvezde, a kako to obično biva, tek se sada saznalo da je glumac svojevremeno odbio da snimi jednu scenu koja bi potencijalno promenila "Prijatelje", a koja je otkrivala njegovu pravu prirodu.

ČEndler nije želeo da snimi jednu scenu.
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Te detalje otkrila je Lisa Keš koja se pojavljuje u petoj sezoni serije, 1999. u epizodi "The "One in Vegas: Part 1". Ona je na kraju imala zadatak statiste, ali je prvobitni plan bio kontroverzniji.

Čendler Bing i lik koji je trebalo da tumači Lisa Keš razgovarali su nakon njegove svađe sa njegovom suprugom Monikom Geler (Kortni Koks) i složili po stavovima. Scenaristi su želeli da to dovede do afere, odnosno da Čendler spava sa radnicom iz hotela.

Čendler je trebalo da prevari Moniku.
printscreen/youtube/TBS 

Naravno, jasno je da svako ko je gledao "Prijatelje" zna da bi gledaoci oštro negodovali zbog toga. Metju Peri je nakon uvežbavanja scene otišao do scenarista i rekao im da poprave priču. Ni po koju cenu nije želeo da na malim ekranima prevari suprugu, piše TMZ.

Metju Peri je uspeo da izdejstvuje da ne prevari Kortni u seriji.
printscreen/youtube/TBS 

Lisa zna da bi joj scena sa Metjuom Perijem promenila karijeru, ali je istakla da je glumčeva odluka bila ispravna što je pokazala i popularnost serije. Zamisao scenarista je odbačena, a ona je u toj epizodi glumila stjuardesu u sceni sa Rosom i Rejčel odnosno Dejvdiom Švimerom i Dženifer Aniston.

Lisa Keš u seriji Prijatelji.
Youtube 

Peri je, podsetimo, imao veoma nesrećan ljubavni život iako je ljubio neke od najlepših žena sveta. No, problemi sa samopouzdanjem i bolestima zavisnosti doveli su do raspada svakog odnosa, zbog čega na kraju više nije ni želeo da izlazi sa ženama, iako mu je najveća želja bila da se oženi i dobije decu. 

Metju Peri pred smrt nije želeo da izlazi sa ženama.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Peri nikad nije bio neko ko vara partnerke, te je jasno i zašto nije želeo da takav bude lik u seriji po kojoj je bio prepoznatljiv, a kako izgledaju bivše slavnog glumca za koje je želeo da postanu njegova "Monika Geler" u realnom životu, pogledajte u galeriji u nastavku.

Supplied by LMK / Landmark / Profimedia, Shutterstock Pogledajte ko su sve bile žene u koje je bio zaljubljen Metju Peri.

Pročitajte još: LJUBIO JE NAJLEPŠE A NIJEDNA NIJE HTELA DA MU KAŽE "DA" Tužna istina zašto čuveni Čendler više nije želeo da ima devojke

Bonus video:

Šta ima? Zašto se "Prijatelji" nisu oglasili povodom smrti Metju Perija? MONDO/Teodora Orlandić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!