Verujemo da danas i ptice na grani znaju istinu o nesrećnom braku Dajane, jedne od najvoljenijih princeza svih vremena. Ma koliko da je bila lepa, specifična, plemenita, zavodljiva, Čarls ipak nije mogao da je voli onako kako je želela, iako je svim srcem bila u njega zaljubljena.

Ipak, ne smemo zaboraviti da je tada budućeg kralja upoznala sa samo 16 godina, te da je Čarls od nje bio stariji čak 13 godina. Nažalost, njegovo srce je već bilo zauzeto iako je u nekom trenutku pokušao da natera sebe da lepu ledi Di zavoli

U njhovoj prošlosti postojali su retki trenuci kada se činilo da je to moguće, te da će sa Dajanom postati naomiljeniji kraljevski par svih vremena. No, to se nije desilo. 

Dajana je bila nesrećna u braku.
Photonews Scotland / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Umesto toga, Čarls je Dajanu varao, gotovo od samog početka braka, a svi se sećamo onog ponižavajućeg razgovora u kojem je Kamili Parker Bouls govorio da bi voleo da bude njen tampon

Čarls je bio zaljubljen u kamilu.
Royal family / Alamy / Alamy / Profimedia 

Sve to slušala je Dajana i venula. Koliko joj je teško padala činjenica da je Čarls ne voli svedoči i to što je pokušala da se baci niz stepenice u trudnoći, te da ju je našla upravo pokojna kraljica Elizabeta.

Dajana se u jednom trenutku čak i sukobila sa Kamilom, ali nekadašnja ljubavnica nije želela da odustane od voljenog Čarlsa. Zapravo, ako vratite film unazad, setićete se i da je na njihovo venčanje došla u belom, a Dajana ju je, po sopstvenom priznanju, tražila pogledom. 

Pročitajte još: ČARLS JE LJUBAVNICI GOVORIO DA BI VOLEO DA JE NJEN TAMPON DOK JE DAJANA SLUŠALA: Sada će konačno svi čuti ČITAV RAZGOVOR

Siže priče znate - kraljevski par se razveo, a Čarls je kasnije oženio svoju ljubavnicu

Dajana je i dalje bila nesrećna u ljubavi, i u potrazi za srećom ulazila je iz veze u vezu, sve dok nije izgubila život u saobraćajnoj nesreći. Sa njom je u kolima bio Dodi al Fajed, a do dana današnjeg nije poznato da li je par bio u vezi ili ne, odnosno, šta je zapravo bilo tačno od svega što se pisalo.  

Pitanje šta bi se sve dogodilo da je Dajana živa.
Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mnogi su krivili Čarlsa za ono što se desilo Dajani, a pitanje je šta bi se dogodilo, i da li bi došlo i do raskola između braće Vilijama i Harija da je princeza živa. 

Nažalost, niko ne zna šta bi bilo kada bi bilo, a u nastavku pogledajte retke fotografije srećnih Čarlsa i Dajane

Bonus video:

Dajana Čarls  tiktok/@royal.tc

Izvor: Blic Žena/Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!