Ana "Čikadi" Kardvel, ćerka "mame Džun" i jedna od zvezda čuvenog bizarnog rijalitija"Here Comes Honey Boo Boo" preminula je nakon borbe sa adrenal karcinomom. Imala je samo 29 godina, a tužne vesti potvrdila je porodica.

"Slomljenog srca vas obaveštavamo da Ana Mari više nije sa nama. Preminula je spokojno u mojoj kući", napisala je mama Džun.

"Strastveno se borila 10 meseci, a umrla je okružena svojom porodicom", dodala je Džun Šenon i dodala, "ažuriraćemo vas sa više informacija kada ih budemo dobili danas. Volimo vas sve i nastavljamo sa molitvama i mislima za našu porodicu tokom ovog teškog vremena."

Njena sestra Alana Tomson aka Hani Bu Bu takođe se oglasila na mrežama: "Ovo je jedan post koji bih volela da ne moram da pravim. Sinoć smo svi okružili Anu ljubavlju i dali joj do znanja da je u redu da ode. Nažalost, oko 23:00 Ana je uzela poslednji dah", podelila je 18-godišnjakinja na Instagramu pored porodične fotografije.

"Ana je sinoć bila u tolikim bolovima, ali sada kao porodica znamo da je pronašla mir", nastavila je. "Zaista ne znam šta da kažem jer mi je srce potpuno slomljeno. Nije bilo lako gledati moju 29-godišnju sestru kako se prošle godine bori protiv ove užasne bolesti."

Dodala je da bi volela da je njena sestra borac mogla da je vidi kad diplomira na koledžu. "Ali znam da ćeš me zauvek bodriti na nebu!", dodala je Tompson. "Svi ćemo se pobrinuti da tvoje nasleđe živi zauvek. I obećavam da ću se uvek pobrinuti da proslavimo naš rođendan kao da nikada nisi otišla! Nebo danas izgleda malo drugačije. Uvek ćemo te voleti Ana".

Ana Mari dok se lečila.
instagram/annamarie35 

Druga najstarija ćerka mame Džun, Džesika Šenon, takođe je odala počast Ani. "Teško je pomisliti da moje sestre više nema - bila je tako mlada i imala je svetlu budućnost pred sobom. Ona će uvek biti sa nama i već je volimo i nedostaje nam!!".

"Čuvajte našu porodicu i njene dve slatke bebe u svojim molitvama!! Ana, volim te i samo znaj da ćemo čuvati Kejtlin i Kili za tebe, oni će biti zbrinuti", dodala je. 

Tragična vest o Aninoj smrti dolazi dan nakon što je mama Džun zamolila obožavaoce za molitve usred borbe njene ćerke sa terminalnom bolešću.

"Samo želim da vas obavestim da su se neke stvari promenile u našim životima tokom poslednjih nekoliko nedelja, stvari koje su potpuno van naše kontrole", rekla je ona u video poruci u petak. Iako je napomenula da je "Ana još uvek sa njima" zamolila je ljude da se mole za nju.

Podsetimo, Ani su u martu pronašli kancer sa metastazama na jetri, bubrezima i plućima, a iako se borila svim silama, ipak je preminula. 

Vesti o njenoj smrti rastužile su fanove, naročito jer je Ana bila omiljeni član inače problematične porodice, a ona je bila ta koja je odvela Hani Bu Bu, zajedno sa drugom starijom sestrom od njihove majke i očuha predatora. 

Ona je pre nekoliko godina izašla u javnost i priznala da ju je očuh Mark MekDanijel zlostavljao kada je imala osam godina.

Ovo priznanje bilo je samo dodatni razlog zbog kojeg je šou otkazan, nakon stravičnih snimaka zlostavljanja dece. Za sve je navodno znala mama Džun, ali je ipak izabrala da se zabavlja sa registrovanim pedofilom.

Podsetimo, šou "Here Comes Honey Boo Boo" pratio je porodicu bivše takmičarke na dečijim  takmičenjima lepote Alanu "Hani Bu Bu" Tompson, međutim šokantno ponašanje članova neretko je gledaoce ostavljalo zgrožene.

Hani Bu bu je bila zvezda bizarnog šou programa.
Jackson Lee / Splash / Profimedia 

Pročitajte još: CELU PORODICU DOVELA JE DO MORBIDNE GOJAZNOSTI: Uprkos skandalima i POROCIMA teški su MILIONE, a danas IZGLEDAJU OVAKO

Tako je otkriveno da je Mama Džun svojim receptima uspela celu porodicu, osim muža, da dovede u stanje morbidne gojaznosti, a njen specijalitet - testenina natopljena gomilom putera ostala je zauvek asocijacija na životni stil ove porodice.

Nakon razvoda, mama Džun rešila je da više ne želi da je javnost pamti kao gojaznu i odlučila se za neverovatnu transformaciju koju je prošla uz pomoć hirurga. Naime, ona je istopila masti i potpuno promenila način života, ali ne u zdravom smeru.

U potrazi za onim što nikada nije imala prilike da doživi u svom načinu života, odala se porocima. Između ostalog, uhapšena je i za posedovanje teških opijata, a mnogi se plaše da će se vratiti porocima sada kada joj je preminula ćerka.

Mama Džun je jedno vreme koristila opijate.
screenshoot/instagram 

Mala Alana, zvezda serije, danas je tinejdžerka koja živi pod lupom javnosti. Nedavno je dala veliki intervju za "Teen Vogue". Mala Hani Bubu, odrasla na špagetama sa margarinom i "tajnim sokićem" koji joj je majka davala da "živne", a u pitanju je bilo, ni manje ni više nego, energetsko piće.

AKM Images / Backgrid USA / Profimedia, screenshoot/instagram Pogledajte kako Mama Džun i Hani Bu Bu danas izgledaju

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

MARKETINŠKI TRIKOVI HRANE I PIĆA KOJI VAS OBMANJUJU! Stručnjak otkrio surovu istinu o gojaznosti i nezadovoljstvu uoči praznika! Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!