Ono o čemu se šuška već neko vreme ispostavilo se kao istina - Nejmar i njegova, sada već bivša devojka Bruna Bjankardi nisu više zajedno, što je influenserka i potvrdila na svom Instagramu. 

"Ovo je privatna stvar, ali kako sam svakodnevno izložena vestima, pretpostavkama i "šalama", obaveštavam sve da nisam u vezi. 

Mi smo Mejvini roditelji i to je ključ našeg odnosa. Nadam se da ću na ovaj način prestati da se pojavljujem u različitim vestima. Hvala", napisala je.

Bruna Bjankardi se oglasila na mrežama.
instagram/brunabiancardi 

Malo potom podelila je fotografije i snimke koji su obeležili 2023. godinu, a na njima nije bilo Nejmara. Ipak, influenserka ne skriva sreću što je postala majka, a veliki broj fotografija se odnosio upravo na trudnoću i neke intimne trenutke i druženja sa prijateljicama i porodicom. 

Kada je reč o Nejmaru, on se povodom svega nije oglašavao. Ipak, o "nevoljama u raju" šuškalo se već neko vreme, a nedavno je list Koreio Braziliense objavio i podatak da je fudbaler prevario devojku čak 92 puta.

Nejmar je prevario Brunu na desetine puta.
Instagram 

Ne zna se da li se pod prevarom podrazumevalo i dopisivanje sa drugim devojkama na mrežama, kao što je bio slučaj sa našom Teodorom Džehverović kojoj je Nejmar prošlog decembra odgovorio na stori.

Teodori je Nejmar odgovorio na stori.
Instagram 

Ipak, sigurni smo da se ni komentarisanje profila drugih devojaka nije dopadalo Bruni koja je u tom trenutku odlučila da mu da drugu šansu nakon što su raskinuli jer ju je prevario. Mislilo se da su konačno prevazišli sve prepreke, pogotovo kada se saznalo da je Bruna trudna, a Nejmar joj se čak i javno izvinio za aferu

Nakon pomirenja navodno su uveli nova pravila po kojima će Bruna tolerisati i prevare i komentarisanje fotografija drugim ženama, i same se**ualne odnose, ali samo ako poštuje 3 zlatna pravila.

Kako piše portal Em Off, Nejmar ne sme:

  • da spava s prostitutkama,
  • da vodi ljubav bez prezervativa
  • da se ljubi s drugim ženama u usta.

Međutim, njegova vernost nije dugo trajala s obzirom da je fudbaler navodno prevario svoju partnerku dok je bio na zabavi u subotu 28. oktobra i u nedelju 29. oktobra u svojoj vili u Mangaratibi u blizini Rio de Žaneira. Posle toga Bruna je odlučila da se konačno rastanu.

Naime, ona je izbrisala sve fotografije svog verenika na Instagramu, sem onih na kojima su zajedno sa bebom, i napisala: "Ne očekujte da će se osoba promeniti ako ne vidi problem u onome što radi".

Nejmar je i u prošlosti bio poznat po burnom ljubavnom životu. Tako je svojevremeno po srpsku starletu Sraju Vuočelić navodno poslao avion kako bi mu se pridružila u Barseloni mesec dana kasnije, a lepu hrvatsku manekenku Nataliju Barulih "skinuo je" čuvenom zavodniku Malumi.

Nejmar inače već ima sina kojeg je dobio sa bivšom devojkom Karolinom Dantas.

Karolina je bila Nejmarova prva ljubav i bili su u vezi sada već davne 2010. godine, Rastali su se posle godinu dana, a uprkos tome, mediji pišu da su u sjajnim odnosima i da zajedno podižu dečaka.

Nakon nje, Nejmar je, takoreći, išao od lepotice do lepotice, i nije se "smirio" sve dok u njegov život nije ušla Bruna za kojeg se dugo govorilo da je jedina uspela da ga smiri. Nažalost, ljubav ipak nije potrajala, te ostaje da vidimo da li će slavni fudbaler ikada uspeti da pronađe ženu koja će mu biti po "meri" i koju neće varati.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

teodore džehverović  instagram/muzika_biosamtu

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!