Poslednjih dana mrežama je kružila priča da slavnom fudbaleru Nejmaru, devojka Bruna Bjankardi koja je trenutno u 5. mesecu trudnoće, dozvoljava da je vara, ali samo ako ispoštuje tri uslova: da ne sme da spava s prostitutkama, ne sme da vodi ljubav bez prezervativa i da se ne ljubi u usta sa drugim ženama. 

I kao da nije bilo dovoljno što je ova priča usijala mreže, već se sada saznalo da je Nejmar već prevario Brunu, o čemu je javno progovorio na svojim mrežama. 

- Bru... primetio sam koliko si bila izložena, koliko si patila zbog svega ovoga i koliko želiš da budeš uz mene. I ja uz tebe. Pogrešio sam. Napravio sam grešku prema tebi.

- Sve ovo došlo je do ljudi koji su posebni u mom životu. Do žene o kojoj sam sanjao da će biti uz mene, majku mog deteta. Bio je ovo udarac i za tvoju porodicu, koja je sada i moja familija. Došlo je do povrede intime u tako posebnom momentu kao što je majčinstvo. Bru, već sam se izvinio za svoje greške, ali osećam potrebu da to uradim i ovako, javno. Privatna stvar postala je javna i zbog toga izvinjenje treba da bude javno- poručio je Nejmar i dodao:

- Ne mogu da zamislim da te nemam pored sebe. Ne znam hoće li ovo naše uspeti, ali danas sam siguran da želim da pokušam. Ljubav prema našoj bebi će pobediti, a ljubav koju gajimo jedno prema drugom će nas ojačati. Zauvek mi. Volim te- poručio je  Brazilac.

Nakon objave fudbalera, njegov otac Nejmar Senior je uputio čestitke svom sinu i izazvao burne reakcije, pa je fudbaler morao da ga pravda.

- Otac nije pročitao objavu do kraja, mislio je da je u pitanju saopštenje o venčanju - poručio je Nejmar.

Međutim, šteta je već bila učinjena. Iz Nejmarove poruke dalo se zaključiti da Bruna želi da mu pređe preko nove greške, iako nije isključeno i da se ovo odnosi na ono što se desilo krajem prošle godine, kada su raskinuli upravo zbog prevare jer je fotografija uz koju je napisao izvinjenje nastala sada, dok su na svadbi prijatelja, što je i sama Bruna podelila.

Bruna Bjankardi je podelila fotografije sa proslave.
Instagram 

Bilo kako bilo, ovaj potez naišao je na osudu ljudi, a njegovo izvinjenje opisali su mnogi kao "ljigavo" i "uvredu za svaku ženu"

"Primetio sam da si patila ali sam svejedno to uradio", "Ovaj čovek nema srca kad to može da uradi trudnoj devojci", "Koliko si ljigav od nula do Nejmar", "Koliko je ponizio tu jadnu devojku u svemu napisanom", "O tome je trebalo da razmišljaš ranije, a ne sad", ređali su se komentari. A mnogi su dodali i ono da "će se prevare nastaviti".

Sa druge strane, bilo je i onih koji su ipak bili saglasni da "svako pravi greške" i da "zaslužuje drugu šansu".

Podetimo, Nejmar i lepa influenserka zajedno su od 2021. godine, a Bruna je u sjajnom odnosu i sa njegovim sinom Davijem Lukom. Šuškalo se i da su se verili, a onda je, kao grom iz vedra neba stigla vest u avgustu 2022. da je par raskinuo.

Nejmar je sa Brunom već dve godine.
Instagram 

Kako su pisali strani mediji, šuškalo se da je Nejmar prevario Brunu s neimenovanom devojkom na žurki i da je ona zato raskinula s njim. "Spakovala se i ostavila ga pre nego što je svanulo", otkrio je izvor blizak paru.

U isti mah godinama se šuškalo da je Nejmar godinama zaljubljen u svoju rođenu sestru sa kojom, po mišljenju mnogih, ima bolestan odnos.

Nejmar je navodno zaljubljen u sestru.
Instagram 

Spekulisalo se da Bruna pati u tišini, delila je fotografije na kojima nosi dres Brazila tokom Svetskog prvenstva u Kataru, delila je snimke na kojima se vidi Nejmar na terenu, a nije poznato da je imala dečka tokom raskida, dok je fudbaler povezivan s više devojaka, uključujući i lepu Srpkinju Teodoru Džehverović, ali i starletu Soraju po koju je navodno slao i avion.

Ipak, par je izgladio sve razmirice, a danas izgledaju srećnije nego ikad, naravno uz "mala" pravila.

Bonus video:

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!