Knjiga Omida Skobija "Endgame" napravila je ogromni haos u Britaniji nakon što je novinar koji je u prošlosti bio blizak sa Harijem i Megan odlučio da obelodani kontroverzne detalje vezane za kraljevsku porodicu

Iako je javnost najpre brujala o kralju Čarlsu, sada je na red došao odnos Megan Markl i Kejt Midlton. Skobi je u štivu nedvosmisleno potvrdio ono o čemu su Megan i Hari već govori u svom dokumentarcu na Netfliksu, a kasnije i u prinčevoj biografiji "Spare". 

Megan Markl i princ Hari su takođe teme knjige "Endgame" Omida Skobija.
JERRY PEREZ / Pacific coast news / Profimedia 

Tako je Kejt Midlton okarakterisana kao hladna i rezervisana osoba, ali i kao licemerka jer se javno zalaže za rešavanje problema mentalnom zdravlja, ali nije pomogla Megan kada se borila sa istim.

Ovaj autor tvrdi da Kejt svaki put "zadrhti" kada čuje Meganino ime. Omid je u jednom poglavlju oštro prokomentarisao da je pokojna kraljica volela Kejt jer je mogla da je "istrenira" za razliku od voljene princeze Dajane na koju pokušava da liči.

Za Kejt Midlton se tvrdi da je rezervisana osoba.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Skobi tvrdi da Kejt Midlton igra na sigurno, ne rizikuje i trudi se da ne uzdrma sistem "javnim borbama ili prevelikim težnjama". Takođe je dodao da se "princeza oseća dobro u svojoj ulozi", kao i da je spremna da "osmehom i elegancijom upotpuni svoje službene dužnosti", prenosi Daily Mail.

Skobi je istakao da dvor gleda na žene sa strane kao jednokratnu upotrebu, što je upravo ledi Dajana osetila na svojoj koži. Napominje da i Vilijam sad otvoreno priča da je njegova majka bila isuviše paranoična da bi govorila istinu.

Vilijam tvrdi da je njegova majka, princeza Dajana, bila suviše paranoična.
Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Novinar je istakao i da Kejt nije neko ko ima previše obaveza, te je čak i naziva članom porodice sa polovičnim radnim vremenom, ali se njegovi "udarci" nisu tu završili. Skobi smatra da Kejt nema osobine lidera koje ima Megan i da bi Markl bila ukras porodičnog stabla. No, dok je bila na dužnosti, mnogo više se pisalo o njenim modnim izdanjima nego o postignućima.

Ističe da su Kejt i Vilijam zbog "modernog tandema" Megan i Harija izgledali malo dosadno. U isti mah, nije im odgovaralo to što je Markl bila neko ko malo priča, a mnogo radi, te su ubrzo i oni promenili način funkcionisanja.

Skobi smatra da je sve moglo da bude drugačije samo da je Kejt prihvatila Megan. Ali nije. "Jednostavno, ne voli Megan", napisao je autor i dodao da je Midlton bila opsednuta Marklovom.

"To je njena strana o kojoj se retko piše. Zalaže se za pitanja mentalnog zdravlja majki, a kada smo kod toga, ignorisanje vapaja svoje jetrve čini se neuobičajenim za nekoga koga je javnost upoznala kao nekog dragog i sa kime je lako naći zajednički jezik".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Megan Markl Tiktok/suitsarmy

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!