Nedeljama se već polemiše da li će Megan i Hari doći na krunisanje. Odgovor se željno iščekivao, i sada je konačno potvrđeno - princ dolazi, Marklova ne. Naravno, mnoge je zanimalo šta o svemu tome misli kraljevska porodica, a pogotovo Vilijam i Kejt koji su bili na udaru Harija kako tokom intervjua, tako i u prvoj biografiji "Spare". 

Kejt Midlton i princ Vilijam su bili na udaru Harija.
Neil Warner / Splash / Profimedia 

Čarls je razočaran što neće videti snaju i unuke, ali mu je drago što mu dolazi sin. Sa druge strane, kako ističe Eloiz Parker, kraljevska stručnjakinja, Vilijamu i Kejt je sigurno laknulo što će Megan preskočiti krunisanje. 

Samim tim, biće manji akcenat na njima, ko gde gleda, da ne spominjemo nezaobilazno "čitanje sa usana", i tumačenje šta se dešava između njih.

Vilijamu i Kejt je laknulo jer ne dolazi Megan.
i-Images / Eyevine / Profimedia 

"Postoji velika groznica interesovanja za ove veze i istina je da nikada nećemo videti trenutak "Real Housewives" između ovih žena", objasnila je Eloiz, aludirajući na popularni rijaliti u kojem se slavne bogate supruge često svađaju pred kamerama.

"Sve će biti čvrsto držano u tajnosti i mislim da Kejt činjenica da Megan ne prisustvuje pomaže da tako i ostane", dodala je stručnjakinja.

Vilijam i Kejt nisu dali zvaničnu izjavu o tome što Markl propušta predstojeći monumentalni događaj. Sa druge strane, izvori bliski Marklovoj izjavili su da se na taj izbor odlučila "nakon svega što je izrečeno i nakon svih stvari koje su propale". Situacija sa kraljevskom porodicom nije najsjajnija.

Megan Markl je i dalje uvređena ponašanjem kraljevske porodice.
WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svađa princa Vilijama i princa Harija datira godinama unazad, ali još više porodičnih problema otkriveno je u memoarima "Spare", koji je objavljen u januaru.

U bombastičnoj knjizi Hari je pisao čak i o fizičkoj svađi u koju je jednom ušao sa svojim bratom, a izvor je rekao da budući kralj smatra da je otkriveno neoprostivo.

Vilijam je zamerio Hariju zbog svega što je izneo u javnost.
Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia 

Midlton je, sa druge strane, takođe bila "besna i povređena" što je Hari u memoarima razotkrio njenu hladnu vezu sa Markl.

Međutim, napeta osećanja su obostrana jer je Hari tvrdio da su on i njegova supruga iskusili "institucionalni gaslighting" tokom svog vremena kao stariji članovi kraljevske porodice.

Hari i Megan tvrde da su bili zlostavljani od strane kraljevske porodice.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Drama između Saseksa i Velsa nije jedini razlog zašto Markl neće biti na velikom danu kralja Čarlsa III. Takođe nam je rečeno da je Megan želela da se fokusira na rođendan svog sina Arčija, koji se poklapa sa datumom krunisanja.

"Nije bilo šanse da Megan propusti rođendan svog sina", rekao je insajder.

Iako Markl (41), Arči (3) i Lilibet (1) neće biti prisutni, Bakingemska palata je ranije u sredu potvrdila da će princ Hari biti u Vestminsterskoj opatiji u Londonu kada će njegov otac i zvanično biti krunisan za kralja Engleske.

Bonus video:

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti TikTok/royallover805

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!