Iako brak Kejt Midlton i princa Vilijama važi za jedan od najstabilnijih, kako stvari stoje, i oni su par kao svaki drugi, i imaju uspone i padove, odnoso dobre i loše dane, kada se svađaju. Međutim, niko nije mogao ni da zamisli da njihove rasprave mogu toliko da kulminiraju da dolazi i do međusobnog gađanja predmetima. 

princ Vilijam i Kejt Midlton su umali svađe zbog Harija.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, bura oko najpre Harijeve serije na Netfliksu, a potom i prvog dela biografije i dalje se ne smiruje, i čini se da je situacija sve napetija kako se bliži krunisanje kralja Čarlsa.

Megan i Hari još nisu potvrdili da li će doći na ceremoniju, a u javnosti se šuška da su imali i određene zahteve na koje, za sada, Čarls ne želi da pristane. Međutim, njihove bombastične izjave nisu imale uticaj samo na kralja, već su debelo zatresle odnos i Vilijama i Kejt. 

princ Vilijam izazvao je probleme između Vilijama i Kejt.
TS / Goff Photos / Profimedia 

Prema pisanju magazina OK, memoari princa Harija napravili su probleme u braku princa Vilijama i Kejt Midlton, jer je princeza od Velsa navodno zamerila suprugu što se nije više potrudio da je zaštiti.

Kejt Midlton je ljuta jer je Vilijam nije zaštitio od Harija.
Neil Warner / Splash / Profimedia 

Dobar deo Harijeve knjige odnosi se na snahu Kejt i na njen odnos sa njegovom ženom Megan Markl, a princ je, štaviše, češće umeo u knjizi da "zamahne" ka ženi koja mu je godinama bila kao sestra, nego prema ocu koji ga je zapravo povredio.

"Kejt ima osećaj da je Vilijam trebalo više da se založi za nju", rekao je neimenovani izvor za OK.

Kejt Midlton je doživela sudbinu Megan Markl.
Jon Super-AP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Međutim, Vilijam i Palata su mislili da je najbolje da ne kažu ništa", dodao je.

Podsetimo, princ Hari je u svojim memoarima napisao da je Kejt Midlton rasplakala njegovu suprugu na probi haljina za deveruše 2018, pred venčanje sa Megan, kao i da su ga Vilijam i Kejt ohrabrivali da obuče kostim nacističkog oficira na jednom maskenbalu. Gotovo kao da je svu krivicu prebacio na brata i njegovu suprugu, dok je od bilo kakve odgovornosti "oprao ruke". 

Sve to potreslo je Kejt, kojoj je knjigom uprljan obraz i ugled koji se toliko trudi da izgradi. Na ono što se dešavalo, Vilijam je okrenuo glavu, a palata je izabrala da ćuti iako nije očekivala da će bilo ko "uzvratiti paljbu" na Harija, već samo da će demantovati određene trenutke i zaštititi ženu koja će jednog dana biti buduća kraljica. 

Knjiga je izazvala ogromne svađe između Kejt i Vilijama, a iako sukobi između njih nisu strani, navodno ovakve do sada nisu imali. Jedino dobro je što svi sukobi ostaju iza zatvorenih vrata, tvrdi Tom Kvin, kraljevski biograf.

"Nije sve samo slatko. Imaju užasne svađe, tokom kojih se gađaju svačim. Kejt možda deluje kao smirena osoba, kao i Vilijam. Ali to nije uvek istina. Najveći stres za Vilijama i Kejt je to što su neprestano okruženi ljudima. To je kao knjiga Džejn Ostin", istakao je Kvin.

Ipak, Kejt jeste mirne prirode, pa je obično ona ta koja smiri situaciju. "Kejt je ta koja je smirena. Vilijam je pomalo usijane glave, dok je Kejt prilično iznad situacije. Ona je ta koja će umiriti stvari i reći: "Hajde da ne talasamo"", objasnio je on. 

Mnogi su mišljenja da je zbog svega Kejt doživela sudbinu Marklove jer Palata nije stala uz njih kada ih je javnost napadala, a ostaje da vidimo u kom pravcu će se odvijati situacija.

Bonus video:

"PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP" Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!