Iako se mislilo da se sve saznalo vezano za magično kraljevsko venčanje Kejt i Vilijama, neki detalji su ipak mnogima promakli. Ali zahvaljujući jednom korisniku TikTok-a, možda najromantičniji trenutak sa svetkovine sada se ugledao svetlo dana.

Naime, oči celog sveta su 29. aprila 2011. bile uprte u London, gde je najstariji sin tada budućeg britanskog kralja Čarlsa III, princ Vilijam, odveo svoju devojku Kejt Midlton do oltara Vestminsterske opatije.

Pošto su sanjali o venčanju na proleće, izabrali su i poseban datum, kada se slavi dan Svete Katarine Sijenske, čije ime nosi Kejt Midlton, i uprkos spekulacijama da će se ceremonija održati u katedrali Sv. Pola, gde su se venčali Vilijamovi roditelji, princeza Dajana i princ Čarls, izabrali su Vestminstersku opatiju, gde se venčala kraljica Elizabeta Druga.

A ukoliko biste verne obožavaoce kraljevske porodice pitali da li se sećaju svih detalja tog venčanja, oni bi rekli da da, ali bi se sigurno predomislili kada biste ih pitali da li postoji nešto što je Kejt pitala Vilijama posle venčanja, jer je ovo malo ko primetio.

Zato i ne čudi što je jedan TikTok video postao hit 12 godina nakon ceremonije, jer je otkriven možda jedan od najlepših trenutaka novopečenog para.

Reč je o trenutku kada se par vozi u kraljevskoj kočiji i kada su razmenili nekoliko rečenica odmah nakon ceremonije. Vilijam joj je rekao da "izgleda srećno", na šta je ona rekla: "Da. A ti, da li si ti srećan?", na šta joj je odgovorio: "Da, jako".

Iako su bili prilično tajnoviti o svojoj ljubavi sve dok njihova veza nije ozvaničana, princ Vilijam je u intervjuu, koji je dao nakon što je zaprosio Kejt, otkrio kako je sve počelo.

Princ Vilijam ispričao je kako je zaprosio Kejt.
Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Kada sam upoznao Kejt, znao sam da ima nešto posebno u vezi sa njom. Znao sam da u njoj postoji nešto zbog čega sam poželeo da je bolje upoznam. U početku smo bili prijatelji i to je bila najbolja osnova. Danas mislim da je prijateljstvo veliki plus, a sve je počelo od toga", rekao je Vilijam, dok je Kejt nastavila: "Mislim da sam pocrvenela kada sam te upoznala i onda sam pobegla, jer mi je bilo neprijatno. Ali vrlo brzo smo postali dobri prijatelji."

Bilo kako bilo, malo je reći da su ljudi bili oduševljeni, i očekivano, poređenja sa venčanjem mlađeg brata Harija nisu izostala. Dok se za Kejt i Vilijama pisalo da se vidi da se vole, za Megan i dalje mnogi tvrde da se udala za Harija iz koristi.

Takođe su pisali da bi Dajana bila ponosna, i da nažalost, ovako nešto nikad nije doživela, s obzirom da bi joj na pitanje: "Da li si srećan", on verovatno odgovorio potvrdno, iako je istina potpuno drugačija, jer je od samog starta voleo samo jednu ženu - Kamilu, sadašnju suprugu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti TikTok/royallover805